Lipii cu pastă de ouă cu ton și sardine
Postat pe: Adi Hadean Data: 18.04.2025Sărbătorile pascale vin adesea cu mese îmbelșugate și… un surplus de ouă fierte. Le...articol complet
Crochete crocante de pui – să nu risipești
Postat pe: Adi Hadean Data: 17.04.2025Transformă friptura de pui rămasă de la masa de Paște în crochete crocante, aromate și...articol complet
Crochete de cartofi cu miel și chimichurri
Postat pe: Adi Hadean Data: 16.04.2025Aceste crochete absolut delicioase se potrivesc perfect cu tema de astăzi, ”și resturile...articol complet
Leftover Delight – Rustic Quiche
Postat pe: Adi Hadean Data: 15.04.2025Pentru că și resturile merită respect… o temă minunată, din care ne putem inspira cu...articol complet
Ton proaspăt, morcovi și salată de alge
Postat pe: Adi Hadean Data: 14.04.2025Am pregătit o farfurie echilibrată, cu ingrediente puține, dar de calitate: ton proaspăt,...articol complet
Cheesecake cu capsuni si ciocolata alba, fara coacere
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 14.04.2025Cum este un cheesecake cu ciocolata alba si capsuni? Va spun eu, demential de bun! Cremos,...articol complet
Piure de cartofi cu piept de pui la cuptor
Postat pe: Gourmandine Data: 12.04.2025Ingrediente (pentru 2-3 porții): Pentru piureul de cartofi: – 800 g cartofi – 50 g...articol complet
Miel în stil grecesc
Postat pe: Adi Hadean Data: 11.04.2025Dacă Paștele începe cu mirosul, atunci mielul este, cu siguranță, un vestitor nelipsit din...articol complet
Chec sarat cu branzeturi si masline
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 10.04.2025De ceva timp tot pregatesc fel si fel de checuri sarate si aleg inclusiv retete care sa nu...articol complet
Dozz: Supe gătite cu gust, într-o doză
Postat pe: Adi Hadean Data: 10.04.2025(PUB) Am primit pentru degustare și dat cu părerea supele din imaginile de mai jos. Dozz. O...articol complet
Mării – fursecuri cu nucă şi cremă caramelizată
Postat pe: Adi Hadean Data: 10.04.2025Când am primit tema acestei săptămâni – Paștele începe cu mirosul – mi-au venit...articol complet
Pască cu Glazură Fină – rețetă festivă
Postat pe: Adi Hadean Data: 09.04.2025Paștele începe cu mirosul.. Nu o să pot vreodată să îmi imaginez Paștele fără pasca cu...articol complet
Torta Pasqualina cu arome franțuzești
Postat pe: Adi Hadean Data: 08.04.2025Primăvara este, pentru mine, un anotimp al răsfățului și al reîncălzirii sufletului. Ador...articol complet
Cartof dulce copt cu salsa proaspătă
Postat pe: Adi Hadean Data: 07.04.2025O rețetă simplă, sănătoasă și plină de gust, gata în mai puțin de 40 de minute. Cartof...articol complet
Cozonac cu crema de ciocolata si nuca, fara zahar
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 05.04.2025De foarte mult timp imi doresc sa reusesc sa fac cozonac fara zahar, ci cu indulcitor...articol complet
Sarmale de post
Postat pe: Adi Hadean Data: 04.04.2025Această rețetă de sarmale de post cu sâmburi de dovleac în vin este un adevărat exemplu al...articol complet
Festin indian – Tofu korma cu orez basmati
Postat pe: Adi Hadean Data: 03.04.2025Dragi gurmanzi, cu ocazia acestei teme minunate ”între post și ospăț” drumul culinar ne...articol complet
Cod confiat, sparanghel alb și sos de citrice
Postat pe: Adi Hadean Data: 02.04.2025Sezonul primăverii aduce pe lângă soare, flori vesele și chef de plimbări pe afară, o...articol complet
Paste cremoase cu piure de mazăre și mentă
Postat pe: Adi Hadean Data: 01.04.2025Între post și ospăț se află o zonă a gustului surprinzător, în care simplitatea...articol complet
Zamă cu smântână – rețetă tradițională
Postat pe: Adi Hadean Data: 31.03.2025Dacă ești în căutarea unei supe tradiționale, bogată în gust și perfectă pentru zilele...articol complet