Tort cu ciocolata alba, caramel si clementine
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 17.01.2025Acest tort minunat l-am pregatit pentru revelion. In ultimii ani, torturile dintre ani au...articol complet
Beef Wellington cu sos miso
Postat pe: Adi Hadean Data: 17.01.2025Cam devreme se aude ultimul clopoțel al aventurii pe care am început-o plin de entuziasm, în...articol complet
Tort de ciocolată cu cireșe amare
Postat pe: Adi Hadean Data: 16.01.2025Am ales să fac acest tort de ciocolată cu cireșe amare ca ultimă rețetă din acest...articol complet
Ciorbă de fasole în bol de pâine
Postat pe: Adi Hadean Data: 15.01.2025Bună, oameni dragi. Iată că a venit momentul să vă prezint ultima mea rețetă din cadrul...articol complet
Paste simple, cu gust intens – o rețetă rapidă
Postat pe: Adi Hadean Data: 13.01.2025Zilele trecute, la Kauflandul de pe Barbu Văcărescu, am descoperit ceva ce m-a surprins...articol complet
Sufleu de zmeură
Postat pe: Adi Hadean Data: 09.01.2025Este începutul noului an și cu siguranță nu mulți dintre noi ne dorim să facem tot felul de...articol complet
Tarta cu branza de capra, spanac si rosii uscate
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 09.01.2025Ce am pregatit eu in aceste zile? O bunatate de tarta sarata. Am folosit niste cas de capra...articol complet
Noodles picanți din cartofi
Postat pe: Adi Hadean Data: 08.01.2025Nu știu voi, dar eu după toată mâncarea tradițională de sărbători care, tot tradițional,...articol complet
Varză friptă cu iaurt grecesc
Postat pe: Adi Hadean Data: 07.01.2025Azi vin cu o rețetă ușoară de început de an și la propriu și la figurat – varză...articol complet
LETIȚIA 🤣
Postat pe: Ada's World Data: 05.01.2025Mama Ancai are un caiet plin de retete faine! Una dintre ele e asta, pe care o are de la...articol complet
“Craiasa zapezii”
Postat pe: Ada's World Data: 05.01.2025O chema “Petre Roman”! 🙄Dar cu ce-o fi gresit oare, sa o cheme asa??? 😁Am botezat-o...articol complet
Totul despre entremets – la limita dintre arta si cofetarie
Postat pe: Pastry Workshop Data: 04.01.2025The post Totul despre entremets – la limita dintre arta si cofetarie appeared first on Pastry...articol complet
Curs practic de cofetarie – Invata sa faci torturi spectaculoase
Postat pe: Pastry Workshop Data: 03.01.2025The post Curs practic de cofetarie – Invata sa faci torturi spectaculoase appeared first on...articol complet
Paste cu bacon si mazare
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 02.01.2025Hai ca am schimbat foaia si trecem la mancaruri normale, ar zice unii. Sincer, noi nu am...articol complet
Oradea, ultima destinatie din vacanta noastra de vara (2020)
Postat pe: Laura Sava Data: 30.12.2024Oradea a fost ultima destinatie din vacanta noastra de vara, din anul 2020, si a fost atat de...articol complet
NOU! Ebook Torturi Clasice
Postat pe: Pastry Workshop Data: 30.12.2024The post NOU! Ebook Torturi Clasice appeared first on Pastry Workshop. Descopera Secretele...articol complet
Pavlova cu crema de rodie
Postat pe: Adi Hadean Data: 30.12.2024Ajunul anului nou e una dintre cele mai memorabile seri din an, ceea ce înseamnă că pe lângă...articol complet
Un popas la Baia Mare
Postat pe: Laura Sava Data: 29.12.2024Haideti sa va arat cum am facut noi un popas la Baia Mare, dragilor, pana nu ma prinde...articol complet
Crochete vegane din cartofi și legume și gin cu sirop de pere
Postat pe: Adi Hadean Data: 27.12.2024Pentru că de Anul Nou se mai și bea nu doar se mănâncă, azi am făcut un gin cu sirop de...articol complet
Faguri cu fistic
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 26.12.2024De sarbatori imi place sa pregatesc de toate, sa avem preparate delicioase facute cu drag...articol complet