Blogosfera culinara

Gourmandine

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Recipes for every taste. Step by step recipes.

Un site de retete mai sigur pentru toate gospodinele..

Data:06.09.2017

Incepând cu luna Septembrie 2017, am instalat pe Gourmandine certificatele SSL. In limbaj de... articol complet

Chec aperitiv si drob – Reteta incercata de Rozalia Elena Coman

Data:03.09.2017

Chec aperitiv si drob… multumesc pentru retete! Reteta o puteti gasi aici:... articol complet

Clatitele americane si clatitele chinezesti

Data:31.08.2017

Gospodinele cărora le plac clătitele au la dispoziţie deocamdată două reţete despre modul... articol complet

Somn in crusta cu sos si garnitura de cartofi prajiti

Data:25.08.2017

Ingrediente: Pentru 4 portii: 4 bucatele de file de somn Sare si piper dupa gust 4 linguri faina... articol complet

Retetele de Post, perfecte pentru perioadele de sarbatori

Data:23.08.2017

După cum știți, pe Gourmandine am creat o categorie specială, reunind toate rețetele de post... articol complet

Pagina principala cu retete Gourmandine

Data:21.08.2017

Am rearanjat pagina principală a site-ului http://gourmandine.ro/ , spre a rezolva anumite... articol complet

Reteta italiana de gogosi, preparata in diferite stiluri.. romanesti

Data:07.08.2017

Prima reţetă oficială a acestor gogoşi, Zeppole Di San Giuseppe, o putem găsi în Tratatul... articol complet

Ardeii umpluti versus ciorba de ardei umpluti

Data:01.08.2017

Deși rețetele de ardei umpluți sunt delicioase, ciorba de ardei umpluți este o alternativă... articol complet

O shaorma de casa

Data:18.07.2017

Este cert că, în perioada vacanței, shaormeriile sunt pline de turiști stând la cozi, la... articol complet

Cum preparam o rulada cu branza

Data:13.07.2017

Una din primele rețete preparate a fost rulada cu brânză. O rețetă simplă, dar explicată... articol complet

Modul de preparare a spumei de capsuni

Data:10.07.2017

O reţetă simplă, potrivită acestui sezon cald, de vara. Prepararea spumei de căpşuni este... articol complet

Fisticul in prepararea retetelor culinare

Data:21.05.2017

Fructul arborelui de fistic este o nucă ce are o valoare culinară deosebită. Se foloseşte... articol complet

In ce se foloseste feniculul – Breviar culinar

Data:16.05.2017

Feniculul – de origine mediteraneană, seamănă puţin cu anasonul la gust, fiind dulceag... articol complet

Dafinul si frunzele de dafin in prepararea retetelor culinare

Data:09.05.2017

Dafinul este un arbust mereu verde cu frunze uşor ondulate pe margini, care se usucă şi se... articol complet

La ce se foloseste chimenul in gastronomie

Data:06.05.2017

Chimenul are un aspect similar cu cel al mărarului. Este folosit la condimentarea... articol complet

Despre cuisoare – Beneficii gastronomice

Data:02.05.2017

Cuişoarele provin din Insulele Moluce, Indonezia, cunoscute şi ca Insulele Mirodeniilor.... articol complet

Caperele in bucatariile mediteraneene – Breviar gastronomic

Data:28.04.2017

Caperele sunt bobocii nedeschişi ai florilor plantei Capparis Spinosa. Planta de Capere creşte... articol complet

Coriandru – Breviar gastronomic

Data:26.04.2017

Coriandu mai poartă și denumirile de puciognă, buruiană-pucioasă sau piper-alb, fiind... articol complet

Curcuma in bucatarie – Turmericul sau Sofranul indian

Data:24.04.2017

Curcuma (curcuma longa), cunoscută și sub numele de turmeric (terra merita) sau, mai popular,... articol complet