Blogosfera culinara

Gourmandine

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Recipes for every taste. Step by step recipes.

Shake din lapte, banane şi ananas

Data:18.10.2013

Ingrediente: - 1 pahar de lapte - 3 banane bine coapte - 100 gr ananas - 1 lingură de zahăr... articol complet

Sfaturi în bucătărie

Data:17.10.2013

Cunoscătorii gastronomiei sunţin că gătitul implică, pe lângă talent, şi măiestrie.... articol complet

Suc de ananas cu lămâi şi portocale

Data:23.09.2013

Ingrediente ananas 2 lămâi o portocală Mod de preparare: Lămâile şi portocala le stoarcem... articol complet

Milkshake cu nuci, alune, in şi stafide

Data:20.09.2013

Ingrediente: Lapte Nuci Alune de pădure Seminţe de in Stafide Miere Mod de preparare: Laptele... articol complet

Suc cu sfeclă roşie, mere şi morcovi

Data:16.09.2013

Ingrediente: o jumătate de sfeclă roşie crudă 1 morcov 3 sau 4 mere Mod de preparare:... articol complet

Suc de mango cu ananas

Data:10.08.2013

Ingrediente: mango ananas Mod de preparare: Curăţăm fructul de mango de coajă, apoi îl... articol complet

Suc de mere si pere

Data:06.08.2013

Ingrediente: mere pere Mod de preparare: Intocmai celorlalte retete de sucuri, publicate... articol complet

Suc de piersici, prune şi renglote

Data:29.07.2013

Ingrediente: prune renglote piersici Mod de preparare: Tăiem bucaţele renglotele, prunele şi... articol complet

Suc din caise şi cireşe

Data:01.07.2013

Ingrediente: caise cirese apa Mod de preparare: Se taie caisele in bucatele, si ciresele, fara... articol complet

Vinul si podgoriile romanesti (II)

Data:30.06.2013

Se spune ca fiecare bea vinul pe care-l merita. Aceasta inseamna ca, de la cultivarea vitei de... articol complet

Vinul, puţină istorie (I)

Data:29.06.2013

” Vinul este cea mai sanatoasa si mai igienica dintre bauturi” – considera... articol complet

Suc din rubarbă

Data:27.06.2013

Rubarba e o leguma, bogata in multe microelemente si vitamina C. In alimentatie se foloseste doar... articol complet

Ceai de ghimbir

Data:20.06.2013

Ingrediente: ghimbir lamaie apa miere Ghimbirul este folosit, in special proaspat, fie ras, fie... articol complet

Suc de mere şi morcovi

Data:12.06.2013

Ingrediente: mere morcovi ardei (capia sau gras) miere (optional) Mod de preparare: Este o reteta... articol complet

Mirodeniile şi prepararea reţetelor

Data:04.06.2013

Iata cateva lucruri, bune de stiut, despre mirodeniile cel mai des intalnite, folosite la... articol complet

Mere uscate, la cuptor

Data:29.05.2013

Mod de preparare: Prepararea este foarte uşoară. Se coc în cuptor, la 40-50°C, aproximativ 7... articol complet

Rodiile si sucul de rodii

Data:14.05.2013

Rodia nu se cultiva în tara noastra, dar are o arie destul de raspândita, pentru a asigura... articol complet

Prajitura Kinder Pinguin – Reteta incercata de Nicoleta Iacob

Data:14.05.2013

Reteta o puteti gasi aici: http://gourmandine.ro/reteta-prajituri/prajitura-kinder-pinguin/... articol complet

Fursecuri in alb si negru – Reteta incercata de Nicoleta Iacob

Data:22.04.2013

Reteta o puteti gasi aici: http://gourmandine.ro/retete-fursecuri/fursecuri-in-alb-si-negru/... articol complet

Fursecuri in alb si negru

Data:15.04.2013

Ingrediente: 175 g. unt de buna calitate, fara sare 150 g. zahar farin vanilat 300 g. faina 1 ou... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]