Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Iepure cu vin, legume și civet

Data:30.03.2011

Charente e un mare domeniu de vânătoare, împărțit în multe domenii mai mici. Ai senzația... articol complet

Despre cum mănâncă francezii

Data:29.03.2011

Am avut ocazia de a studia puțin felul în care mănâncă francezii pe care i-am cunoscut în... articol complet

Mars en Braconne, masa de închidere

Data:28.03.2011

Pe 26 Martie s-a încheiat festivalul Mars en Braconne, la care a participat onor echipa Niște... articol complet

Angoulême

Data:27.03.2011

Între Bordeaux și Poitiers (la 106 km de Bordeaux) se află Angouleme, capitala regiunii... articol complet

Omletă cu trufe și sparanghel

Data:25.03.2011

Mai țineți minte povestea porcului Nini, cel care găsește trufe? Ei bine, în seara zilei cu... articol complet

Ce face țăranu’ când vede oceanu’

Data:24.03.2011

În prima săptămână franceză a trupei Niște țărani, am fost duși la mare. La cea mare,... articol complet

De la capra brună vine brânza bună

Data:24.03.2011

Sunt mare fan al brânzei din lapte de capră. Încă n-am întâlnit sortiment care să nu-mi... articol complet

Locul din care vin bucătarii

Data:23.03.2011

Mi-am petrecut mare parte a zilei de ieri într-una dintre bucătăriile școală ale liceului... articol complet

Specialități franțuzești

Data:22.03.2011

Ce vă voi arăta mai jos ar putea fi mic dejun (la noi, pentru că francezii nu se omoară după... articol complet

Mic dejun

Data:21.03.2011

În zona în care se desfășoară festivalul la care particip, nu am văzut decât foarte... articol complet

Paste pentru Niște țărani

Data:19.03.2011

Pentru că ne era tuturor dor de Roma natală, ieri am făcut paste. Și pentru că suntem mulți... articol complet

La Grange Du Bois – cognac de la 1700

Data:17.03.2011

Am vrut să văd o distilerie mică de cognac, un producător independent. Dorința mi s-a... articol complet

O poveste despre Cognac

Data:16.03.2011

Ieri am fost la Jarnac, localitatea natală a fostului Președinte francez Francois Mitterand... articol complet

Despre stridii

Data:15.03.2011

Ieri am fost în Ronce les Bains, în La Tremblade, pe țărmul Atlanticului. Aici am mâncat... articol complet

Slow food cu fasole și afumătură

Data:11.03.2011

Dragilor, după o călătorie (prea) lungă, am ajuns cu bine în Franța. Suntem cazați... articol complet

Cornbread, pită de mălai, coc cu sodă…

Data:10.03.2011

Rețeta asta a ajuns la noi, fără îndoială, din America, adusă ori de cei care au adus... articol complet

Zero microbi pe tocător

Data:08.03.2011

Am văzut postarea asta la Cristi China și mi-a venit să fac una la fel. Mă rog, nu cu atât... articol complet

Trippa alla romana

Data:07.03.2011

Alex și Roxana Farca îmi sunt prieteni pur și simplu și firesc. Ne-am întâlnit într-o... articol complet

Top 5 fripturi

Data:07.03.2011

Dragii mei, sunt în continuare fără calculator şi mă simt în continuare ca-n Liliput... articol complet

Topul revistei Biz şi un mare MULŢUMESC pentru voi

Data:05.03.2011

Ieri, la Social Media Summit Iaşi s-a dat publicului clasamentul blogurilor cu cea mai mare... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]