Retete fara secrete
Pizza și făina de ovăz
Data:22.02.2011Pizza e considerată “junk food”. Nu-i de mirare, o pizza care are peste blatul gros... articol complet
O ședință foto cu mâncare bună – cotlet cu spanac
Data:21.02.2011Sâmbătă am fost la Anca și Andrei. Andrei e între altele, un foarte bun fotograf. Ne-am... articol complet
Orecchiette și o ședință foto
Data:20.02.2011Ieri am fost în vizită (de lucru, dar pentru că a fost o plăcere, putem s-o numim vizită de... articol complet
Se mai duce o zi
Data:19.02.2011Sunt dependent de fotografie și vă reamintesc asta periodic. De data asta am pentru voi un apus... articol complet
Sandwich cu porc și aioli
Data:18.02.2011Aioli (alioli, aglioli, aiouli – în funcție de țară și de satul în care e vorbită... articol complet
Cine se teme de mazăre?
Data:17.02.2011Cine se teme de mazăre? Ori de ce nu-i ea iubită, așa cum cartofii sunt, de exemplu, sau... articol complet
Memo 10 – restaurantul Primăriei
Data:16.02.2011Primăria Cluj Napoca are de azi restaurant. Cam asta-i ideea. Mai pe larg: azi s-a deschis... articol complet
Aripioare glazurate
Data:16.02.2011Ieri v-am arătat supa cremă pentru care am folosit supă de pui obținută prin fierberea unor... articol complet
Supă cremă de legume și niște vești bune
Data:15.02.2011Vestea bună 1: În Noiembrie 2010, spre final, înainte de a începe programul Înapoi la... articol complet
Când o să fiu mare…
Data:14.02.2011Când o să fiu mare, așa o aplicație o să-mi fac și eu. Mă rog, nu o aplicație care să-mi... articol complet
Porc înăbușit cu fasole verde păstăi
Data:14.02.20111) Am făcut pozele cu aparatul lui Emil, care-i un Canon. Eu lucrez cu un Nikon dar am vrut să... articol complet
Un chec țărănesc – mălai dulce, de la bunica la mama
Data:12.02.2011Am mai scris despre mălaiul dulce. Prezentam acolo o variantă apropiată de cea pe care o... articol complet
Găină umplută. Cu o rață.
Data:12.02.2011De obicei, cânt îmi manifest dependența de fotografie, ignor latura mea gastronomică și mă... articol complet
Dacă ești deschis, lucrurile bune vin spre tine
Data:10.02.2011Ce am spus în titlu e perfect adevărat în cazul meu. Din păcate pentru mine, am învățat... articol complet
Madras chicken curry
Data:10.02.2011Recent am cumpărat un borcănel cu pudră de curry de Madras, un curry iute din sudul Indiei.... articol complet
Papricaș de porc
Data:09.02.2011Cuvântul “papricaș” vine din limba maghiară și are directă legătură cu ardeiul... articol complet
Năsal, ouă fierte și alte brânzeturi
Data:08.02.2011Mărturisesc, nu m-am îndurat să dau banii pe o bucată de Năsal (brânză românească... articol complet
Prânz moroșenesc
Data:08.02.2011Azi o să vă arăt un prânz de la munte, de unde lupii urlă noaptea pe după șură și... articol complet
Woktweetmeet #3
Data:07.02.2011Pe 24 Februrie ne-am putea vedea la Wok’nRoll, în Cluj. Am vorbit azi cu băieții și am... articol complet
Gulyasul reinventat
Data:07.02.2011Primele zece kilograme s-au dus ușor. De fapt, “ușor” nu-i un cuvânt potrivit,... articol complet










