Retete fara secrete
Plăcintă creață cu brânză
Data:25.05.2023La un simplu search pe internet găsim o varietate largă de reţete de plăcintă, cu brânză... articol complet
Focaccia homemade cu roșii uscate și rozmarin
Data:22.05.2023Cine nu iubește mirosul de pâine proaspătă? Cine nu iubește pâinea caldă scoasă din... articol complet
Ruladă Caprese – simplă și aromată
Data:19.05.2023Toată lumea cunoaşte salata Caprese. S-ar părea chiar că îşi are originea în insula... articol complet
Vinete umplute – o rețetă de încercat
Data:17.05.2023Vă spun sincer sunt mare fană vinete, de aceea încerc mereu să le integrez în diverse... articol complet
Chifteluțe de dovlecei
Data:16.05.2023Vin iar cu o rețetă inspirată din copilărie. Mama mereu pregătea acasă chifetluțe de... articol complet
Paste cu creveți – o rețetă rapidă
Data:12.05.2023Potrivit cu un vin bun – așa sună tema pe care am avut-o în această săptămână. M-am... articol complet
Bouilli de viţel sau tocană de coadă de viţel
Data:11.05.2023Din punctul meu de vedere cea mai faină bucată de carne ce se poate asocia cu un vin bun,... articol complet
Tort Profiterol – desert aniversar
Data:08.05.2023Din momentul în care am aflat următoarea temă și faptul că vă apărea de ziua mea, gândul... articol complet
Galette cu căpșuni și cimbrișor
Data:04.05.2023Iubesc primăvara, iubesc luna mai, mai ales că sunt născută într-o zi de mai. Iubesc tot ce... articol complet
Plăcintă cu praz – o rețetă rapidă
Data:03.05.2023Rețeta de astăzi este ca de obicei inspirată de lucrurile pe care mama le pregătea în... articol complet
Brioşe de primăvară cu spanac şi leurdă
Data:02.05.2023Începem luna cu o nouă provocare a lui chef Adrian Hădean şi anume „ceva uşor, de... articol complet
Kebap de vită – pentru iubitorii de carne
Data:28.04.2023Vedeta de astăzi este carnea. În general nu sunt o mare amatoare de carne, însă ador carnea... articol complet
Medalioane de porc învelite în bacon
Data:26.04.2023Perfecte pentru cină sau pentru un prânz de weekend, aceste medalioane de porc se pregătesc... articol complet
Cotlet de porc cu sos de unt
Data:24.04.2023Începem săptămâna cu o nouă provocare a lui chef Adrian Hădean şi anume „pentru... articol complet
Frigănele de cozonac, sos de caramel și cremă de vanilie
Data:21.04.2023„Nimic nu se aruncă, totul se transformă 😊.” Pentru mine, evitarea risipei... articol complet
Salată Shuba și Salată Mimosa
Data:19.04.2023Asăzi este despre risipa alimentară. De fapt de fiecare dată este. Este bine să știm să... articol complet
Ciorbă de pește
Data:18.04.2023Să nu risipeşti, ci să dăruieşti! Săptămâna aceasta chef Adrian Hădean ne provoacă cu o... articol complet
Câteva rețete potrivite pentru Paște
Data:14.04.2023În ceasul al XII-lea fără un sfert, să zic așa, vă mai las câteva rețete potrivite pentru... articol complet
Pască fără aluat – un deliciu de Paște
Data:12.04.2023Pentru mine orice sărbătoare este un prilej pentru a găti și pentru a împărți... articol complet
Masa de Paște – meniu de sărbătoare
Data:11.04.2023Sărbătoarea Paştelui este una dintre cele mai frumoase şi încărcate sărbători. Atât în... articol complet