Retete fara secrete
Paste de casă cu ceapă călită și cartofi
Data:12.11.2021Ce-i mai simplu și mai simplu decât o masă pregătită repejor, fix la timp ca […] The... articol complet
Dovleac copt cu umplutură aromată
Data:11.11.2021Dovleac copt cu umplutură aromată este potrivit pentru gurmanzi, pentru cei care vibrează de... articol complet
Șarlotă de ciocolată la pahar – un desert rapid
Data:09.11.2021Citind prin cărțile vechi ale bunicii mele, mi-au sărit ochii pe rețeta pe care urmează să... articol complet
Budincă de orez şi mere, cu spumă de alune – mic-dejun simplu şi aromat
Data:05.11.2021Propun să începem ziua cu o budincă de orez şi mere, cu spumă de alune. […] The post... articol complet
Tocană ungurească – rețetă descoperită într-o carte veche de bucate
Data:04.11.2021Azi vin spre voi cu un preparat de la vecinii noștri maghiari și vă prezint în pași simpli... articol complet
Sparanghel în sos de maioneză de la Heinz – gătit ușor și grijit cum trebuie
Data:03.11.2021Toamna e sezonul în care se mai numără și firele de sparanghel frumos așezate pentru... articol complet
Turte pe plită umplute cu varză dulce – o rețetă moștenită de la bunica
Data:30.10.2021Cȃnd e vremea de copt pȃine, e musai să pui deoparte aluat pentru turte simple sau nu, cum... articol complet
Brandy Vecchia Romagna – un partener în călătoriile către inedit
Data:29.10.2021Mie îmi place să beau brandy Vecchia Romagna cu gheața, dar voi puteți să-l consumați după... articol complet
Pulpe de pui cu fructe deshidratate – pentru gurmanzi și nu numai
Data:28.10.2021Pulpe de pui cu fructe deshidratate – pe cât sună de simplu, pe atât de […] The... articol complet
Supa de chimen ca la bunica – leac vechi pentru imunitate
Data:26.10.2021Supa de chimen, așa cum o știm cu toții este o supă nu doar gustoasă, ci și una care ajută... articol complet
Tocinei dulci, cu spumă de iaurt şi sirop de soc
Data:24.10.2021După o raită prin bucătăria moldovenească, m-am oprit la tocinei de cartofi with a twist:... articol complet
Învârtită cu mac – gustul aromat de altădat’
Data:23.10.2021Azi vă prezint o rețetă cu tradiție - învârtită cu mac. Nu pot să mă gândesc la... articol complet
Brânză topită care nu-i brânză topită, ci brânză pe care am topit-o
Data:22.10.2021Astăzi vă spun despre brânză topită. Am făcut o combinație inedită cum n-ar fi făcut... articol complet
Tikvenik cu dovleac – sau un alt fel de ștrudel
Data:21.10.2021Ce spuneți de o porție de Tikvenik cu dovleac? Cred că e unul dintre cele mai bune deserturi... articol complet
Legume coapte, da’ cu simț
Data:20.10.2021Astăzi vă spun o poveste despre legume coapte, da' cu simț. Legumelor li se fac multe... articol complet
Supă-cremă de pere, mere şi cartofi – un adevărat deliciu
Data:19.10.2021Supa-cremă de pere, mere și cartofi, ce fierbe domol, îmi aminteşte că zilele reci îşi... articol complet
Mac and cheese – o rețetă iubită de copii și de adulți
Data:18.10.2021Astăzi vă propun o rețetă ușoară de paste, cu sos cremos de brânză și note subtile de... articol complet
Vecchia Romagna, povestea scurtă | Video
Data:16.10.2021Haideți să vă spun o poveste despre Vecchia Romagna. Nu este o poveste lungă, însă este... articol complet
Tartă sărată cu cartofi şi marinadă de ardei copţi
Data:15.10.2021Tartă sărată cu cartofi şi marinadă de ardei copţi pe care v-o propun ţine loc de prȃnz... articol complet
Paté de hribi – rețetă cu tradiție bucovineană
Data:14.10.2021Paté de hribi este o rețetă cu tradiție bucovineană. Un preparat ușor, dar și un deliciu... articol complet