Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Fasole coaptă – rețetă de post inedită și plină de gust

Data:19.11.2021

Îmi place fasolea în toate modurile posibile fie ea zamă, iahnie, frecată, salată, însă... articol complet

Experiențe noi în bucătărie: Înscrie-te pentru internship adihădean.ro 2022

Data:18.11.2021

Să stai în bucătărie e o muncă sau o plăcere? Dacă alegi a doua varianta, e timpul să ai... articol complet

Paste de casă cu ceapă călită și cartofi

Data:12.11.2021

Ce-i mai simplu și mai simplu decât o masă pregătită repejor, fix la timp ca […] The... articol complet

Dovleac copt cu umplutură aromată

Data:11.11.2021

Dovleac copt cu umplutură aromată este potrivit pentru gurmanzi, pentru cei care vibrează de... articol complet

Șarlotă de ciocolată la pahar – un desert rapid

Data:09.11.2021

Citind prin cărțile vechi ale bunicii mele, mi-au sărit ochii pe rețeta pe care urmează să... articol complet

Budincă de orez şi mere, cu spumă de alune – mic-dejun simplu şi aromat

Data:05.11.2021

Propun să începem ziua cu o budincă de orez şi mere, cu spumă de alune. […] The post... articol complet

Tocană ungurească – rețetă descoperită într-o carte veche de bucate

Data:04.11.2021

Azi vin spre voi cu un preparat de la vecinii noștri maghiari și vă prezint în pași simpli... articol complet

Sparanghel în sos de maioneză de la Heinz – gătit ușor și grijit cum trebuie

Data:03.11.2021

Toamna e sezonul în care se mai numără și firele de sparanghel frumos așezate pentru... articol complet

Turte pe plită umplute cu varză dulce – o rețetă moștenită de la bunica

Data:30.10.2021

Cȃnd e vremea de copt pȃine, e musai să pui deoparte aluat pentru turte simple sau nu, cum... articol complet

Brandy Vecchia Romagna – un partener în călătoriile către inedit

Data:29.10.2021

Mie îmi place să beau brandy Vecchia Romagna cu gheața, dar voi puteți să-l consumați după... articol complet

Pulpe de pui cu fructe deshidratate – pentru gurmanzi și nu numai

Data:28.10.2021

Pulpe de pui cu fructe deshidratate – pe cât sună de simplu, pe atât de […] The... articol complet

Supa de chimen ca la bunica – leac vechi pentru imunitate

Data:26.10.2021

Supa de chimen, așa cum o știm cu toții este o supă nu doar gustoasă, ci și una care ajută... articol complet

Tocinei dulci, cu spumă de iaurt şi sirop de soc

Data:24.10.2021

După o raită prin bucătăria moldovenească, m-am oprit la tocinei de cartofi with a twist:... articol complet

Învârtită cu mac – gustul aromat de altădat’

Data:23.10.2021

Azi vă prezint o rețetă cu tradiție - învârtită cu mac. Nu pot să mă gândesc la... articol complet

Brânză topită care nu-i brânză topită, ci brânză pe care am topit-o

Data:22.10.2021

Astăzi vă spun despre brânză topită. Am făcut o combinație inedită cum n-ar fi făcut... articol complet

Tikvenik cu dovleac – sau un alt fel de ștrudel

Data:21.10.2021

Ce spuneți de o porție de Tikvenik cu dovleac? Cred că e unul dintre cele mai bune deserturi... articol complet

Legume coapte, da’ cu simț

Data:20.10.2021

Astăzi vă spun o poveste despre legume coapte, da' cu simț. Legumelor li se fac multe... articol complet

Supă-cremă de pere, mere şi cartofi – un adevărat deliciu

Data:19.10.2021

Supa-cremă de pere, mere și cartofi, ce fierbe domol, îmi aminteşte că zilele reci îşi... articol complet

Mac and cheese – o rețetă iubită de copii și de adulți

Data:18.10.2021

Astăzi vă propun o rețetă ușoară de paste, cu sos cremos de brânză și note subtile de... articol complet

Vecchia Romagna, povestea scurtă | Video

Data:16.10.2021

Haideți să vă spun o poveste despre Vecchia Romagna. Nu este o poveste lungă, însă este... articol complet