Retete fara secrete
Papă de pâine
Data:07.12.2018Pâinea noastră cea de toate zilele, simbol al ospitalității, cea care ne însoţeşte în mod... articol complet
Budincă de griş cu fructe flambate
Data:30.11.2018Când îmi pun întrebarea „Care este gustul copilariei” primul răspuns pe care îl... articol complet
La plăcinte, înainte!
Data:26.11.2018La plăcinte, înainte! Acest proverb din povestea lui Harap Alb, m-a fascinat în copilărie.... articol complet
Chec à la Mama
Data:21.11.2018Ori de câte ori mi-a fost dor de acasă, de gustul și parfumul zilelor senine […] The... articol complet
Prezentare interni 2018 – Denisa Moldovan
Data:11.11.2018Echipa de interni pentru proiectul adihadean.ro se întregește cu Denisa Moldovan care ne spune... articol complet
Prezentare interni 2018 – Ioana Bogdan
Data:08.11.2018Echipa internilor din cadrul proiectului de internship 2018 pe adihadean.ro se mărește... articol complet
Prezentare interni 2018 – Laura Cherecheș
Data:05.11.2018Astăzi vi-o prezint pe Laura Chercheș care se va alătură proiectului de internship pe... articol complet
Prăjitură cu urdă și bezea
Data:16.04.2018Pe principiul “vine vara, bine-mi pare”, cu tot sufletul așteptam să vină sezonul cald,... articol complet
Internship pe adihadean.ro 2018: start înscrieri!
Data:13.04.2018În fiecare an deschid adihadean.ro tinerilor pasionați de bucătărie, care au poftă să... articol complet
Ce poți pune lângă friptura de miel
Data:05.04.2018Pentru că mielul, spre deosebire de berbecuț sau oaie, oferă o carne pe cât de […] The... articol complet
Cheesecake cu șampanie care merge repede
Data:23.03.2018Anul acesta calendarul s-a dat peste cap și odată cu primăvara a venit și Crăciunul. Nu... articol complet
Pască, drob și vin, de Paști, de la #teamhadean
Data:16.03.2018O bună parte din bucuria sărbătorilor în familie se întâmplă pentru mine cu ceva zile... articol complet
Antricot de vită cu chimen și sos de ciocolată
Data:07.03.2018De 8 Martie m-am hotărât să concep o rețetă pentru mama. Uneori e greu, pentru […]... articol complet
Paste cu ciuperci și panna cotta de parmezan
Data:02.03.2018(P) Urmăresc acest blog cu interes și cu mare drag de mult timp. Mi-a făcut […] The... articol complet
Mărțișor dulce
Data:01.03.2018Am impresia că în ultimii ani perioada 1-8 Martie parcă și-a schimbat semnificația, față... articol complet
Aripioare de pui super crocante
Data:27.02.2018La fel ca în științe și în universul gastronomic, pe lângă „felurile de mâncare” în... articol complet
Tocăniță de vițel tânăr, ca-n Bucovina
Data:23.02.2018Am mers prin câteva locuri prin lumea asta, poate nu atât de mult pe cât […] The post... articol complet
Deschid bucătăria mea pentru cine vrea să lucreze cu mine
Data:15.02.2018Întotdeauna am împărțit cu bucurie ce știu despre mâncare cu oricine a fost curios și m-a... articol complet
Tort la rece, cu căldură!
Data:13.02.2018Cea mai mare satisfacție pe care o priemsc după ce gătesc fie ceva dulce, fie […] The... articol complet