Retete fara secrete
Alivenși
Data:28.04.2015A vinit tiptil-tiptil și rându la rițieta moldovinască, și ce-i mai moldovinesc decât o... articol complet
Costele, ai ars carnea!
Data:27.04.2015Unul dintre aspectele la care avem de lucrat noi, românii mâncători de carne (generalizarea e... articol complet
Focaccia de Feleacu
Data:22.04.2015Până la urmă, focaccia nu-i altceva decât o pâine. O pâine turtită, crescută mai mult... articol complet
Desert cu ciocolată la pahar
Data:21.04.2015Ori de câte ori am puțin timp liber îmi place să mă „joc” în bucătărie. […]... articol complet
ZABAIONE CU CĂPȘUNI
Data:20.04.2015E după-amiază newyorkeză de aprilie cu soare și umbre de frunze proaspete aruncate pe... articol complet
Cornuleţ cu lapte… bătut
Data:17.04.2015„Dar mai opreşte-te!” zbiera o mamă la copilu-i cu privirea tâmpă, în timp ce dădea... articol complet
Tortillas Hadean
Data:16.04.2015Aceste pachețele cu pui crocant și sos răcoritor de avocado sunt întotdeauna pe gustul... articol complet
Empanadas cu pui
Data:15.04.2015Fie că le spuneți empanadas, fie că le numiți plăcințele, e cam același lucru. Ce... articol complet
Conopidă-n foi de varză
Data:10.04.2015Puteți pune mâncarea asta ca garnitură lângă mielul de Paști, o puteți mânca așa cum... articol complet
Bundt te-ai dus tu, copilărie?
Data:08.04.2015Aveam 9 ani şi stăteam cu curu’ direct pe iarba udă, pe buza unui deal, […] The post... articol complet
Sandwich Fabric cu käsespätzle
Data:07.04.2015Vă propun astăzi o tratație specială, cu atmosferă de cartier vechi timișorean și arome... articol complet
Pachețele de primăvară
Data:06.04.2015Mancarea asiatică e o noutate absolută în bucătăria mea așa că am hotărât să încep... articol complet
Cozonac cu zahăr caramelizat
Data:03.04.2015Parfumul cozonacului cald, proaspăt scos din cuptor îmi amintește de copilărie când bunica... articol complet
Ca nuca (de cocos) în perete
Data:01.04.2015Tehnologia, capitalismul şi globalizarea, sfânta treime a modernizării cotidiene mi-au furat... articol complet
Rasol de berbecuț la crock-pot
Data:31.03.2015(PUB) De ce gătim carnea la temperatură joasă, timp îndelungat? Pentru gustul care se... articol complet
TACOS AL PASTOR CU MIEL
Data:30.03.2015Bucuroşi, în Sărbătoare suntem noi, românii, dintotdeauna. Primim cuminţi şi veseli vestea... articol complet
Miel copt încet
Data:28.03.2015Acum două zile am gătit două sferturi de miel (o jumătate, cum ar veni), la […] The... articol complet
Pește în crustă și cartofi dulci la cuptor
Data:26.03.2015Inspirată de faimosul fish and chips, această rețetă promite să te scoată din rutina... articol complet
Penne cu pesto proaspăt
Data:25.03.2015(PUB) Azi primim un nou dar de la Barilla, pastele numărul 1 în Italia. Pastele acestea... articol complet
Somon pe pat de linte
Data:24.03.2015Astăzi, vă propun să pregătim o rețetă italiană rustică, depărtată întrucâtva de... articol complet