Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Borş

Data:23.03.2015

Ce-i poţi cere unui biet cofetar să-ţi coacă în sfântă zi de 25, un mic […] The... articol complet

Trufisme

Data:20.03.2015

„Put the lime in the coconut”, ne îndeamnă un vers dintr-un cântec sâcâitor… şi... articol complet

Tartă rustică cu fructe

Data:19.03.2015

  Pe numele ei franțuzesc galette, această tartă cu aspect rustic poate fi atât dulce,... articol complet

Trucuri pentru paste mai bune

Data:18.03.2015

(PUB) Era o vreme în care nu știam ce-s pastele al dente, o vreme în […] The post... articol complet

Aged prussiana steak

Data:17.03.2015

Am plecat cu friptura de aici, de la această bucată de carne maturată și marmorată... articol complet

Tagliatelle de primăvară

Data:16.03.2015

O rețetă cu paste proaspete, pasta fresca le spun italienii, vă propun azi, cu bucățele... articol complet

Floricele pe câmpii

Data:12.03.2015

Primăvara e ca un ecler bine făcut. O succesiune de contraste bine gândite în care […]... articol complet

Pui in parmezan

Data:10.03.2015

Te duci așa, spre casă, zvârlind cu ochiul prin grădini. Cauți un fir de ghiocel […]... articol complet

Salată de primăvară cu somon

Data:09.03.2015

Odată cu venirea primăverii s-au umplut piețele și magazinele cu verdețuri și legume care... articol complet

Presa la rece Kuvings

Data:06.03.2015

(PUB) M-am potcovit cu o drăguță de răceală care mă ține în casă de câteva […]... articol complet

Pulpe de pui sub capac

Data:24.02.2015

Prânzul de ieri a fost unul simplu. Da’ ce spune eu simplu, aproape că s-a […] The... articol complet

Rasol de vită la crock-pot

Data:23.02.2015

(PUB) Acum câteva zile am fost în Obor, una dintre piețele capitalei, probabil cea mai... articol complet

White Horse, un fel de majorat

Data:20.02.2015

La 18 ani am băut primul meu pahar de vin. Eram înconjurat de colegii de […] The post... articol complet

Hribi cu pătrunjel și usturoi

Data:17.02.2015

Hribii sunt ciuperci de pădure cu gust puternic, cu aromă plăcută ce amintește de pământ,... articol complet

Zărgan la cuptor

Data:16.02.2015

Copilăria mea a fost plină de pește pe care nu mi l-am dorit, pe care […] The post... articol complet

Orez basmati cu legume

Data:13.02.2015

Înainte de orice, e bine să precizez că această mâncare nu-i risotto, nu-i pilaf. E... articol complet

Guerilla cheesecake

Data:11.02.2015

Zilele trecute m-a apucat făcutul de cheesecake. Nu mai făcusem de ceva vreme, nu am […]... articol complet

Friptură de porc la Crock-pot

Data:05.02.2015

(PUB) Dragii mei, am decis să încep să explorez o zonă de care nu m-am […] The post... articol complet

Vita cu piure de dovleac copt

Data:29.01.2015

(GP) Am redescoperit dovleacul gătit acum câteva luni într-o scurtă ieșire în străinătate... articol complet

Sardine la gratar, avocado si ceapa murata

Data:28.01.2015

(GP) Peştele e preferatul meu din multe puncte de vedere.E gustos, versatile şi oferă o... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]