Retete fara secrete
Paste cu pancetta afumată și ou
Data:24.09.2014PUB Românilor (inclusiv mie, uneori) le plac pastele “carbonara” cu mult sos, dacă... articol complet
Cremă de conopidă
Data:22.09.2014În copilărie detestam conopida. Părinții mei o găteau în trei feluri, mie-mi venea cumva... articol complet
Gustul e cel mai important
Data:16.09.2014Viața m-a adus mereu în preajma unor oameni buni, oameni care înțeleg mâncarea, care... articol complet
Masterchef, azi la Pro Tv
Data:15.09.2014Noul sezon Masterchef România debutează în seara aceasta la ora 20.30, la Pro Tv. Pentru că... articol complet
Desert cu crema pasticcera
Data:10.09.2014Crema pasticcera, crema de patiserie cum ar veni, crema de vanilie, cu alte cuvinte, e ușor de... articol complet
Arome din Istanbul
Data:08.09.2014Turcii pe care i-am văzut eu în Istanbul sunt oameni frumoși. Sunt îngrijiți, pedanți,... articol complet
Cum trebuie să arate carnea de vită pentru friptură
Data:02.09.2014Am un titlu cât o jumătate de postare. Atât s-a putut. Trebuia să vă pregătesc într-un fel... articol complet
Un gulaș puțin diferit
Data:01.09.2014Zilele trecute, un cititor mă trimitea la studiu și aprofundare, atrăgându-mi atenția asupra... articol complet
Ceafă de mânzat la tigaie
Data:28.08.2014Pub Nu acesta-i blogul meu despre carne, dar am socotit că e bine să pun aici această... articol complet
O altă zacuscă
Data:25.08.2014Zilele trecute am vizitat-o pe mama. Am mâncat la ea o salată de vinete foarte bună,... articol complet
Zuppa inglese
Data:22.08.2014Zuppa inglese e un desert clasic italian. Nu are nimic în comun cu supa, chiar dacă numele ar... articol complet
Razalăi – paste de casă
Data:20.08.2014Li se spune, în unele zone din Ardeal, razalăi. De fapt, sunt niște paste de casă de mici... articol complet
Crap la jar
Data:19.08.2014Recent încheiata expediție în Deltă s-a soldat cu puțin peste 10 rețete pe care le veți... articol complet
O nouă eră
Data:18.08.2014Titlul poate fi ușor pompos, însă e cumva necesar. S-a petrecut un lucru care m-a uimit și... articol complet
Tartar de ton
Data:02.08.2014Tartar – un mod de a servi carnea de vită, popular în secolul 19, chiar la începutul... articol complet
Lapte cu fructe
Data:01.08.2014Dacă vine vorba de băuturi răcoroase, pe mine mă mulțumește uneori combinația dintre lapte... articol complet
Topală de pui
Data:30.07.2014Acum ceva vreme, în Franța fiind, am făcut mâncarea asta pentru o adunare de buni francezi... articol complet
Friptură de porc pe pâine
Data:29.07.2014Dacă e ca pâinea să fie cu ceva, prefer să fie ori cu vinete, ori cu carne. Mai rar, cu... articol complet
Salată de morcovi
Data:28.07.2014Dragilor, propun să începem săptămâna mai ușor, că parcă văd că ați cam întins-o în... articol complet
Băuturi de vară (4): Limonada cu plante aromatice
Data:25.07.2014Dragii mei, asta a fost săptămâna băuturilor de vară. Mă tem că mâine nu voi apuca să... articol complet