Retete fara secrete
Discursul meu de aseară
Data:27.11.2014Ieri am vorbit la Food Bloggers Conference, prima întâlnire de anvergură dedicată bloggerilor... articol complet
Păstrăv afumat cu cetină
Data:25.11.2014Pentru rețeta aceasta ai nevoie de 1 păstrăv (350-400 g), cetină de brad mărunțită (1... articol complet
Două rețete de chiftele marinate
Data:21.11.2014Promiteam încă de ieri să vă dau rețetele de chiftele marinate rezultate din întâlnirea... articol complet
Bunici de duminică
Data:20.11.2014Ce pot face două bunicuțe cărora le-au plecat de curând copiii și nepoții de pe lângă... articol complet
Food bloggers conference
Data:19.11.2014Simt nevoie unei astfel de întâlniri încă de acum patru ani. E posibil totuși să nu fi fost... articol complet
Idei pentru micul dejun
Data:17.11.2014M-am împrietenit cu micul dejun abia acum opt ani (aproape opt ani), după ce am renunțat la... articol complet
Cremă de mazăre cu mentă și busuioc
Data:12.11.2014Cumva, mazărea reușește să lege bine aroma mentei cu cea a busuiocului. Nu știu cum se... articol complet
Friptură de miel în 15 minute
Data:04.11.2014Chiulota e o parte din pulpa din spate a mielului/berbecuțului. E o bucată destul de fragedă... articol complet
Porc presat
Data:28.10.2014Aș avea curaj să pun acest fel (nu neapărat în această formă) în meniul unui pub cu... articol complet
Cotlet de miel în panko
Data:22.10.2014Panko e un pesmet cu granulație mare, crocant și plăcut la atingere. Are aparența unor fulgi... articol complet
Berbecuț pe frigare
Data:20.10.2014Ca să nu avem discuții, nu vorbim acum despre un berbecuț întreg, pus pe un proțap și fript... articol complet
Confit de porc, cartofi pai, sos de pătrunjel
Data:16.10.2014Nu-i prima dată când admit că îmi place porcul. Totuși, pare că se schimbă ceva și nu mă... articol complet
Spaghetti cu sos de roșii
Data:13.10.2014Mi-e poftă de paste și, oricât de bune ar fi pastele proaspete, aș prefera să mănânc... articol complet
T-bone de vițel la jar
Data:07.10.2014T-bone, o bucată de vită sau vițel reprezentată de un os în forma literei “T”... articol complet
Toamna-n ceaun
Data:06.10.2014Ceaunul din fontă e unul dintre “instrumentele” mele preferate. Fundul rotunjit... articol complet
Sfeclă și alte vegetale
Data:01.10.2014Sunt perioade pe parcursul unui an, nu lungi, nu dese, nu neapărat în timpul posturilor... articol complet
Porc cu alune
Data:26.09.2014Porc cu alune – sună a fast food chinezesc de mall (nu că ar fi ceva îngrozitor acolo).... articol complet
Chili con carne – o altă rețetă
Data:25.09.2014Încercările mele m-au purtat și mă poartă pe drumuri cu peisaj interesant. De multe ori se... articol complet
Paste cu pancetta afumată și ou
Data:24.09.2014PUB Românilor (inclusiv mie, uneori) le plac pastele “carbonara” cu mult sos, dacă... articol complet
Cremă de conopidă
Data:22.09.2014În copilărie detestam conopida. Părinții mei o găteau în trei feluri, mie-mi venea cumva... articol complet