Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Discursul meu de aseară

Data:27.11.2014

Ieri am vorbit la Food Bloggers Conference, prima întâlnire de anvergură dedicată bloggerilor... articol complet

Păstrăv afumat cu cetină

Data:25.11.2014

Pentru rețeta aceasta ai nevoie de 1 păstrăv (350-400 g), cetină de brad mărunțită (1... articol complet

Două rețete de chiftele marinate

Data:21.11.2014

Promiteam încă de ieri să vă dau rețetele de chiftele marinate rezultate din întâlnirea... articol complet

Bunici de duminică

Data:20.11.2014

Ce pot face două bunicuțe cărora le-au plecat de curând copiii și nepoții de pe lângă... articol complet

Food bloggers conference

Data:19.11.2014

Simt nevoie unei astfel de întâlniri încă de acum patru ani. E posibil totuși să nu fi fost... articol complet

Idei pentru micul dejun

Data:17.11.2014

M-am împrietenit cu micul dejun abia acum opt ani (aproape opt ani), după ce am renunțat la... articol complet

Cremă de mazăre cu mentă și busuioc

Data:12.11.2014

Cumva, mazărea reușește să lege bine aroma mentei cu cea a busuiocului. Nu știu cum se... articol complet

Friptură de miel în 15 minute

Data:04.11.2014

Chiulota e o parte din pulpa din spate a mielului/berbecuțului. E o bucată destul de fragedă... articol complet

Porc presat

Data:28.10.2014

Aș avea curaj să pun acest fel (nu neapărat în această formă) în meniul unui pub cu... articol complet

Cotlet de miel în panko

Data:22.10.2014

Panko e un pesmet cu granulație mare, crocant și plăcut la atingere. Are aparența unor fulgi... articol complet

Berbecuț pe frigare

Data:20.10.2014

Ca să nu avem discuții, nu vorbim acum despre un berbecuț întreg, pus pe un proțap și fript... articol complet

Confit de porc, cartofi pai, sos de pătrunjel

Data:16.10.2014

Nu-i prima dată când admit că îmi place porcul. Totuși, pare că se schimbă ceva și nu mă... articol complet

Spaghetti cu sos de roșii

Data:13.10.2014

Mi-e poftă de paste și, oricât de bune ar fi pastele proaspete, aș prefera să mănânc... articol complet

T-bone de vițel la jar

Data:07.10.2014

T-bone, o bucată de vită sau vițel reprezentată de un os în forma literei “T”... articol complet

Toamna-n ceaun

Data:06.10.2014

Ceaunul din fontă e unul dintre “instrumentele” mele preferate. Fundul rotunjit... articol complet

Sfeclă și alte vegetale

Data:01.10.2014

Sunt perioade pe parcursul unui an, nu lungi, nu dese, nu neapărat în timpul posturilor... articol complet

Porc cu alune

Data:26.09.2014

Porc cu alune – sună a fast food chinezesc de mall (nu că ar fi ceva îngrozitor acolo).... articol complet

Chili con carne – o altă rețetă

Data:25.09.2014

Încercările mele m-au purtat și mă poartă pe drumuri cu peisaj interesant. De multe ori se... articol complet

Paste cu pancetta afumată și ou

Data:24.09.2014

PUB Românilor (inclusiv mie, uneori) le plac pastele “carbonara” cu mult sos, dacă... articol complet

Cremă de conopidă

Data:22.09.2014

În copilărie detestam conopida. Părinții mei o găteau în trei feluri, mie-mi venea cumva... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]