Retete fara secrete
Watermelon Metaxa Cooler
Data:24.07.2014Dragii mei, am lipsit ieri, mi-ați lipsit și voi, dar tehnica m-a trădat, calculatorul meu a... articol complet
Băuturi de vară (1): Socata
Data:21.07.2014Vara poți să bei multe lucruri. Apa e cel mai sănătos dintre ele și singurul cu adevărat... articol complet
Cum să frigi bine pieptul de pui
Data:18.07.2014În cele mai multe localuri în care ceri piept de pui (de casa omului nu mai vorbesc), primești... articol complet
Despre Taste of Romania
Data:16.07.2014Dragilor, am început cu întârziere călătoria prin România, în căutarea unor rețete... articol complet
Paste cu parmezan și roșii
Data:14.07.2014Parmezanul e un soi de brânză. Singura brânză care poate purta numele de... articol complet
Gulyas de vițel cu cartofi copți
Data:11.07.2014Gulyas (citește “guiaș”), zis și gulaș, e o mâncare pe care n-ai cum să o faci... articol complet
Coaste de vită la jar
Data:08.07.2014Nu ai mereu la îndemână o bucată suculentă de antricot pe care să o pui pe grătar. În... articol complet
Ciorbă de oaie
Data:07.07.2014Bunica mea din partea tatei făcea un gulyas de oaie incredibil. Bun, foarte bun. Mi-l amintesc... articol complet
Risotto cu rață și brânză de capră
Data:04.07.2014Ieri am primit o bucată de piept de rață (jumătate de piept) de la vecinul Emil. O bucată... articol complet
Mușchi de porc cu piure și sos roșu
Data:02.07.2014Alături de supa de găină cu tăieței, friptura de porc face parte din bagajul de gastronomie... articol complet
Pește alb la frigare
Data:01.07.2014Pentru povestea de zi e bun orice fel de pește cu carne albă, fie el oceanic, de râu sau... articol complet
Despre tocană
Data:30.06.2014Mâncarea noastră de alinare e tocana. A noastră, a românilor, în general. O regăsim din... articol complet
Cum să gătești coastele
Data:25.06.2014Coastele (de porc, la ele ne referim) pot fi gătite în multe feluri, după cum pot fi stricate... articol complet
Calamari fripți, orez aromat
Data:24.06.2014Ieri am cumpărat niște calamari mici. De poftă. I-am curățat (nu știu dacă am mai scris... articol complet
Gelato cu căpșuni
Data:23.06.2014Am rămas restant cu câteva rețete de gelato dintre cele pregătite din baza galbenă (dacă... articol complet
Piure de vinete și avocado
Data:20.06.2014Dă-mi vinete coapte și un punct de sprijin, eu voi răsturna Pământul. Sau voi mânca... articol complet
Pilaf cu mazăre ș ciuperci de pădure
Data:18.06.2014E plin de mazăre-n piețe. Presupun că acum e vremea ei, altfel nu-mi explic abundența:). E... articol complet
Cremă de usturoi copt
Data:17.06.2014Usturoiul copt e o bucurie, poate fi transformat ușor în sos pentru fripturi sau pentru... articol complet
Gustare cu avocado
Data:16.06.2014Avocado=bun pentru inimă și vasele de sânge, grăsime vegetală foarte sănătoasă, calorii... articol complet
Spaghetti cu mazăre
Data:13.06.2014Săptămâna italiană sponsorizată de I Regali di Francesca vă aduce azi o rețetă de paste... articol complet