camelia75

1

Bucataras
incepator

bucuresti

Bucataras din 03.04.2011

RETETE94
PRIETENI102
Retete / Paste

Paste cu nuci si pesmet

In Fusilli la 4 Oct 2013

1.Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj,le scurgeti de apa,apoi le amestecati cu o lingura de unt. 2.Prajiti nucile intr-o tigaie de teflon,timp de 1-2 minute,apoi taiati-le in bucati potrivite. 3.Intr-o tigaie rumeniti pesmetul cu zaharul,amestecand continuu.Aveti grija sa...

Paste cu ciuperci si pastrama de vita la cuptor

In Paste la 4 Oct 2013

Fierbeti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj,apoi le dati la un jet de apa rece.Lasati-le la scurs. Mod de preparare sos Bechamel: Punem untul intr-o tigaie, iar cand s-a incins presaram faina si amestecam.Stingem cu lapte putin cate putin si amestecam continuu pana sosul se...

Penne cu inimi si pipote de pui

In Penne la 1 Oct 2013

Mod de preparare 1.Fierbeti pastele conform indicatiile dupa ambalaj,apoi treceti-le printr-un jet de apa rece si le lasati la scurs. 2.Intr-o tigaie mai mare,in uleiul bine incins caliti 2 minute ceapa si usuroiul. 3.Adaugati pipotele curatate, spalate si scurse de apa,pasta de...

Spaghetti cu piept de pui si spanac

In Spaghete la 28 Sep 2013

Intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt,puneti rosiile spalate si taiate in patru. Stropiti-le cu putin ulei de masline,condimentati-le cu sare si ierburi de Provence,apoi le dati in cuptorul preincalzit la 180 de grade,timp de 40 minute. Cat rosiile sunt in cuptor, fierbieti spaghetele...

Spaghetti Pie

In Spaghete la 20 Sep 2013

1.Fierbeti spaghetele conform instructiunilor de pe ambalaj.Dupa ce au fiert,scurgeti-le apa. 2.Puneti spaghetele intr-un vas de yena uns cu putin unt.Amestecati spaghetele cu ouale batute,parmezanul ras,untul si putina sare(dupa gust). 3.Intr-o tigaie,in uleiul incins caliti ceapa si...

Budinca de paste in vas Zepter

In Fusilli la 14 Iul 2013

1.Fierbeti pastele conform instructiunilor dupa ambalaj,apoi le treceti prin jet de apa rece.Puneti-le la scurs. 2.Bateti ouale,apoi adaugati branza,smantana,zaharul vanilat,zaharul vanilat,coaja de lamaie si stafidele. 3.Tapetati Vasul Zepter cu hartie pentru copt unsa cu putin unt,apoi...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 31.10.2014

Prajitura cu mere

Horosmopul tau de astazi:

Leu

În sfârşit, talentele tale vor fi recunoscute de către un mare cineast. Rolul este destul de ciudat, filmările sunt în întregime la munte, personajul tău locuieşte într-o scorbură şi nu ai de spus nici o replică. Nu contează prea mult, orice debut e dificil şi, oricum, ratingul Animal Planet este din ce în ce mai rdicat.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 27

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]