cismaru_nicoleta

1

Bucataras
incepator

Nurnberg

Bucataras din 16.01.2011

RETETE40
PRIETENI31
Retete / Aperitive / Garnituri

Chiftelute patratoase

In Aperitive / Garnituri la 16 Mar 2011

Nu am masina de tocat carne,ca s-a stricat de la a 2 utilizare...deh...mi-a trebuit pe curent... Asa ca peste carne am adaugat prima data ouale,am omogenizat bine de tot Apoi am pus ceapa si usturoiul date prin blender,condimentele,frunzele de rozmarin maruntite si am amestecat totul bine.....

Sufleul minunat

In Aperitive / Garnituri la 13 Mar 2011

Am curatat toate legumele,brocolii l-am desfacut buchetele si le-am dat intr-un clocot,apoi le-am pus la stors intr-o strecuratoare Germeni i-am spalat bine si i-am calit intr-o craticioara intr-o lingurita unt si o canuta de 50 ml de apa,pana scade bine apa.Poi l-a strecurat pe un servet de...

Mic dejun delicios

In Aperitive / Garnituri la 5 Mar 2011

Foarte simplu.Se intinde foaia de foietaj,se taie patratele,se pun carnaciorii taiati,se fac ca si cornuletele se ung cu galbenus de ou,si se dau la cuptorul preincalzit(eu am pus la 200 grade maxim 20 minute) Buchetelele de broccoli le-am pus la fiert,in 2-3 clocote intr-o apa unde am pus...

Musaca vegetariana

In Aperitive / Garnituri la 26 Feb 2011

Am spalat,curatat si taiat cubulete toate legumele si le-am copt intr-o tigaie teflon cateva minute.Apoi am presarat peste ele o lingurita ulei de dovleac,le-am mai lasat un pic la calit dupa care le-am asezat intr-o oala termorezistenta tapata cu ulei si pesmet. Smantana am amestecat-o cu...

Mancarica de linte si germeni de legume

In Aperitive / Garnituri la 17 Feb 2011

Intr-o oala cu o lingura unt am stors si am pus ceapa rosie tocata marunt,rosiile taiate cubulete, lintea, si firele de oregeno.am lasat pe foc mic pana a mai scazut un pic. Intre timp am spalat cu un jet de apa germenii,i-am pus pe un servetel 3 minunte dupa care i-am stropit cu otet...

Cartofi in miniatura la cuptor

In Aperitive / Garnituri la 23 Ian 2011

Cartofii se curata si se pun la fiert intregi (ei asa raman,nu se taie).. Intre timp intr-o craticioara se topeste untul apoi se adauga ouale,laptele si condimentele(eu am pus condimente pt gratar) iar ultima data inainte de a se lua de pe foc se pune grisul. Cartofii se incearca cu o...

Garnitura de orez cu fasole rosie

In Aperitive / Garnituri la 23 Ian 2011

Legumele se toaca cubulete mici si se pun la calit cu o lingura de ulei.Cand acestea s-au rumenit se adauga orezul si fasolea,se amesteca timp de un minut iar apoi se pune apa cat cuprinde.Cand totul este fiert se pune la cuptor pret de cateva minute(eu le-am lasat 10 min la 200 de grade)..Iese...

Garnitura de cartofi frantuzesti cu ciuperci

In Aperitive / Garnituri la 16 Ian 2011

Se decojesc cartofii si se pun intr-un vas la fiert in apa cu sare. Ouale se pun si ele la fiert, la fel, in apa cu sare (eu pun sare grunjoasa, multa sa nu se sparga, chiar daca fierb la foc mare). Cand sunt fierte ouale si cartofii se lasa la racit, apoi se taie feliute. Intre timp se curata...

Afisate 1 - 8 din 8 retete    

Postari recente

publicat la 16.05.2013

Dragele mele bucatarese..!!!!

Horosmopul tau de astazi:

Balanta

O plimbare cu rolele pe piatra cubică îţi va astâmpăra setea de sporturi extreme. Faptul că tot restul zilei vei trepida fără pauză devine un avantaj pentru rudele tale apropiate, care te vor folosi pe post de fotoliu pentru masaj.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]