Cornuri umplute pentru micul dejun

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 13 Mar 2011 | 8245 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g faina
  • 1 plic drojdie uscata
  • 250ml lapte
  • 1 ou
  • 3 lg ulei
  • 1 lgt.sare
  • 1/2 lgt.zahar
  • 5 felii sunca
  • 4 cremvusti
  • cascaval
  • 1 ou pt uns
  • seminte de susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri umplute pentru micul dejun:

Se pune intr-un vas faina si drojdia si se amesteca putin. Se face o gaura in mijloc si se pune oul, uleiul si laptele caldut. Pe margine se pune sarea si zaharul si se amesteca usor in mijloc apoi se incorporeaza faina de pe margini. Se framanta aluatul obtinut pana nu se mai lipeste de maini. Se lasa la dospit 1 ora.

Sunca am taiat-o in doua, iar cascavalul felii. 

Dupa ce a crescut in volum se intinde o foaie care se taie in fasii, patrate apoi triunghiuri. Se pune umplutura pe baza mare a triunghiului si se ruleaza. Se pun in tava si se mai lasa putin sa dospeasca. Se ung cu ou si se presara seminte de susan. Se da la cuptor pt aprox. 20 minute.

Cu aluatul care mi-a ramas am facut cornuri cu gem.

Va doresc pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri umplute pentru micul dejun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]