crissvalentina

1

Bucataras
incepator

bacau

Bucataras din 20.03.2013

RETETE6
PRIETENI4
Retete / Aperitive / Garnituri

Pate de linte indian

In Aperitive / Garnituri la 17 Apr 2013

Lintea se pune la inmuiat vreo 3-4 ore. Dupa ce s-a inmuiat se scurge de apa se spala si se pune la fiert. Dupa ce s-a fiert bine, scurgeti-o  si lasati-o sa se racoreasca bine. Pastrati putin din zeama  pentru partea finala. Ceapa o tocam marunt la fel ghimbirul si aredeiul iute....

Afisate 1 - 1 din 1 retete    

Postari recente

publicat la 17.04.2013

Pate de linte indian

publicat la 14.04.2013

Geandra(ciulama de malai)

publicat la 04.04.2013

Ciorba de praz cu legume

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]