crissvalentina

1

Bucataras
incepator

bacau

Bucataras din 20.03.2013

RETETE6
PRIETENI4
Retete / Aperitive / Garnituri

Pate de linte indian

In Aperitive / Garnituri la 17 Apr 2013

Lintea se pune la inmuiat vreo 3-4 ore. Dupa ce s-a inmuiat se scurge de apa se spala si se pune la fiert. Dupa ce s-a fiert bine, scurgeti-o  si lasati-o sa se racoreasca bine. Pastrati putin din zeama  pentru partea finala. Ceapa o tocam marunt la fel ghimbirul si aredeiul iute....

Afisate 1 - 1 din 1 retete    

Postari recente

publicat la 17.04.2013

Pate de linte indian

publicat la 14.04.2013

Geandra(ciulama de malai)

publicat la 04.04.2013

Ciorba de praz cu legume

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]