
publicat la 12.05.2025
publicat la 12.05.2025
publicat la 12.05.2025
Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.
Bucataras.ro
[email protected]
Grapefruit la cuptor cu sirop de artar si cimbru (low carb)
Preîncălziți cuptorul la 180°C. Într-un castron, amestecați siropul de arțar și uleiul de măsline. Tăiați grapefruit-urile în 2. Treceți lama cuțitului între coaja și carnea fructului, pretaiati sferturile. Stropiți...
Sorbet de pepene galben, limoncello si fructul pasiunii
Se prepară un sirop din apă și zahăr într-o cratiță. Se fierbe timp de 2 minute si se lasa să se răcească. Se taie pepenele în două, îndepărtați semințele. Se scoate pulpa si se da prin mixer. Se amestecă piureul de pepene galben cu lichiorul limoncello si cu...