publicat la 28.12.2024
publicat la 28.12.2024
publicat la 28.07.2024
Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!
Bucataras.ro
[email protected]
Grapefruit la cuptor cu sirop de artar si cimbru (low carb)
Preîncălziți cuptorul la 180°C. Într-un castron, amestecați siropul de arțar și uleiul de măsline. Tăiați grapefruit-urile în 2. Treceți lama cuțitului între coaja și carnea fructului, pretaiati sferturile. Stropiți...
Sorbet de pepene galben, limoncello si fructul pasiunii
Se prepară un sirop din apă și zahăr într-o cratiță. Se fierbe timp de 2 minute si se lasa să se răcească. Se taie pepenele în două, îndepărtați semințele. Se scoate pulpa si se da prin mixer. Se amestecă piureul de pepene galben cu lichiorul limoncello si cu...