Cum se prepara Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi
Decongelati untul de usturoi sau pregatiti-l proaspat. Incalziti cuptorul la 160°C.
Ungeti pulpa de miel pe toata suprafata cu untul de usturoi.
Acoperiti si dati la cuptor...
Cum se prepara Tarta cu caise - Reteta delicioasa fara zahar
Ingredientele pentru aluat trebuie sa fie la temperatura ambianta.
Se toarnă făina în ploaie într-un recipient. Se adaugă restul de ingrediente si se framanta...
Cum se prepara Clătita XXL cu fulgi de ovăz - Super rapida si delicioasa
Într-un blender, puneți ouăle și fulgii de ovăz și mixați. Adaugăti 150 ml lapte și mixati din nou.
Se toarnă compozitia într-un castron,...
Se pune fasolea la inmuiat de cu seara .A doua zi se scurge si se pune la fiert in apa rece .Se schimba apa ,apoi se pune din nou la fiert in apa calda impreuna cu crenguta de cimbru.Se lasa la...
Spalam bine carnea si o taiem bucatele, apoi o calim intr-o tigaie cu putin ulei. Scoatem carnea pe un platou, punem ciupercile (spalate, curatate si taiate felii) in aceeasi tigaie si le calim...
Preparam mai intai budinca. Punem laptele la fiert, impreuna cu zaharul. Amestecam putin lapte cu continutul plicului de budinca. Cand incepe sa fiarba laptele, adaugam budinca de ciocolata si...
Curatam legumele, le spalam si le taiem ca pt ciorba. Untura de ratza o punem in oala in care facem ciorba si calim in ea legumele taiate pt 3-4 minute. Adaugam 2-3 cani de apa si lasam legumele sa...
Peștele se curăță și se spală bine în mai multe ape. Capul și coada se înlătură după preferințe- de multe ori arată mai bine în farfurie întreg ;)
După ce...
Inghetata:
Galbenusurile le-am amestecat cu zaharul si le-am pus intr-o craticioara, la foc mic, amestecand intr-una pana ce s-au topit cristalele de zahar.
Frisca am batut-o tare (n-a durut-o,...
Burta am spalat-o bine, si am lasat-o in apa rece cu otet pentru cateva ore.
Piciorusele de porc (dupa ce au fost bine curatate si spalate) le-am pus la fiert, spumandu-le bine-bine. Cand oasele...
Din malai, apa si un praf de sare facem o mamaliga potrivit de moale.
O rasturnam si o lasam sa se raceasca putin, apoi o taiem felii.
Formele se ung cu putin unt si apoi se garnisesc...
Pentru umplutura: curatam merele de coaja si interior si le dam pe razatoarea mare sau le trecem prin robot, asa cum am procedat eu, apoi le calim impreuna cu zaharul si scortisoara pana lasa...
Cum se prepara Buturuga cu crema de castane - Reteta delicioasa fara zahar
Pregatiti insert-ul de fructe (o seara inainte ): Inmuiati bine gelatina intr-un bol cu apa rece timp de 10 minute.
Se mixeaza zmeura si se pune...
Cum se prepara Buturuga Padurea neagra - Reteta dietetica si usoara
Preparati biscuitul :
Incalziti cuptorul la 180°C. Separati albusurile de galbenusuri.
Bateti albusurile spuma. Frecati galbenusurile cu indulcitorul,...
Se spală și se curăță legumele. Ceapa se taie julien, dovlecelul, morcovul, usturoiul, țelina, pătrunjelul și păstârnacul se taie felii, iar cartofii se taie cubulețe. Se pun...
Spalati cotletul apoi il stergeti cu niste servetele. Taiati felii cam de 2 cm grosime, dar nu pana jos, baza trebuie sa ramana intreaga. Intr-un bol puneti mustarul, ketchup-ul, zeama de lamaie...
Cu un cutit de legume curatati ghimbirul de coaja..
Spalati radacina, dati-o pe razatoarea cea mica sau mixati-o.
Puneti pasta obtinuta intr-un castron si adaugati 1/4 l de apa.
Amestecati si...
Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi
Cum se prepara Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi Decongelati untul de usturoi sau pregatiti-l proaspat. Incalziti cuptorul la 160°C. Ungeti pulpa de miel pe toata suprafata cu untul de usturoi. Acoperiti si dati la cuptor...