
publicat la 27.10.2014
publicat la 26.10.2014
publicat la 26.10.2014
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Bucataras.ro
[email protected]
Milkshake cu cirese si zmeura
Spalam fructele si le curatam de codite , scoatem samburii cireselor si le punem in blender impreuna cu mierea . Se mixeaza 2-3 minute si apoi se adauga laptele . Se mai mixeaza 1-2 minute . Se serveste rece . Pofta buna !!!
Capsunato-ciresata
Spalam ciresele si capsunii , le curatam de codite si le introducem intr-o damigeana, de preferat de sticla, (eu am avut doar de plastic de la aparatul de apa). Punem cele 3 kg. de zahar peste fructe, legam gura vasului cu un tifon si asezam la soare sticla pentru macerare pana ce se topeste...