delia64

1

Bucataras
incepator

cluj napoca

Bucataras din 16.12.2012

RETETE163
PRIETENI195
Retete / Pizza

Pizza cu carne tocata , carnat si slaninuta

In Pizza la 4 Iun 2014

Intr-o cana punem drojdia cu zaharul si   50 ml.apa calduta sa infloreasca . Amestecam faina cu drojdia , sarea si restul de apa calduta . Framantam bine pana se desprinde aluatul de mana , adaugam uleiul caldut si mai framantam putin sa se incorporeze uleiul . Lasam aluatul la...

Pizza cu ton si anchoa

In Pizza la 3 Iun 2014

Amestecam faina cu drojdia, sarea si apa si framantam pana se desprinde aluatul de mana . Adaugam uleiul de masline si lasam la dospit la un loc ferit de curentii de aer  pana isi dubleaza volumul . Intre timp razuim cascavalul , curatam ceapa si o taiem julien , taiem ardeii rondele ....

Paine de casa

In Piine la 30 Ian 2013

Intr-o cana punem cubul de drojdie si o lingurita zahar peste care punem apa calduta. Intr-un bol punem faina , facem o adancitura in mijloc unde punem drojdia crescuta. Incepem sa framantam adaugand apa sarata si calduta pana cand se desprinde de vas si de mana. La final adaugam uleiul...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 27.10.2014

Cartofi rantaliti

publicat la 26.10.2014

Desert galuste de aur

Horosmopul tau de astazi:

Capricorn

Sunteţi sportiv şi o să alergaţi puţin în dimineaţa asta. Sper să scoateţi un timp bun, pentru că domnul cu bâta vine puternic din spate.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 12

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

ieri la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

pe 23.09 la 07:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]