Luam un bol mai mare punem toate ingredientele ,insa fara de miezul de nuca , si framintam bine sa fie uniform peste tot si punem in frigider cca 30 de minute ,la racit .
Scoatem din frigider , si formam 2 rulade pe care le invelim in minim trei foi de folie de aluminiu ,la...
Deci laptele trebuie incalzit pina la 35 dar nu mai mult de 37 grade. Cheagul este in forma de tableta, un sfert de tableta se inmoaie in apa calduta si se toarna in laptele incalzit, asteptam 30-40 de minute si taiem cu un cutit cuburi si mai lasam 30-40 de minute.
Luam o strecuratoare sau...
Punem toata faina intr-un vas facem o gaura in faina punem drojdia putin zahar un pahar apa calduta amestecam numai mijlocul si lasam la dospit 3-4 ore . Deja cind are un miros de alcool ,adaugam cartofii fierti si pasati sau razuiti ,sarea...
Facem o mamaliguta mai moale pe care o intindem pe un blat. Facem o forma de inimioara. La mijloc facem locasuri pentru carnaciori afumati si fierti , si pentru varza taiata marunt. Inimioarele facem din sfecla rosie cu un cutit care taie bine si le asezam in jurul mamaligutei.
Rulada de carne in miez de nuca :)
Luam un bol mai mare punem toate ingredientele ,insa fara de miezul de nuca , si framintam bine sa fie uniform peste tot si punem in frigider cca 30 de minute ,la racit . Scoatem din frigider , si formam 2 rulade pe care le invelim in minim trei foi de folie de aluminiu ,la...
Cascaval afumat de casa
Deci laptele trebuie incalzit pina la 35 dar nu mai mult de 37 grade. Cheagul este in forma de tableta, un sfert de tableta se inmoaie in apa calduta si se toarna in laptele incalzit, asteptam 30-40 de minute si taiem cu un cutit cuburi si mai lasam 30-40 de minute. Luam o strecuratoare sau...
Piine la cuptor in oala de lut
Punem toata faina intr-un vas facem o gaura in faina punem drojdia putin zahar un pahar apa calduta amestecam numai mijlocul si lasam la dospit 3-4 ore . Deja cind are un miros de alcool ,adaugam cartofii fierti si pasati sau razuiti ,sarea...
Romanian Dragobets
Facem o mamaliguta mai moale pe care o intindem pe un blat. Facem o forma de inimioara. La mijloc facem locasuri pentru carnaciori afumati si fierti , si pentru varza taiata marunt. Inimioarele facem din sfecla rosie cu un cutit care taie bine si le asezam in jurul mamaligutei.