Romanian Dragobets

de elemer in Aperitive / Garnituri, 19 Feb 2014 | 4375 vizualizari

 

Iata o reteta pentru cei indragostiti din mincare traditionala

 

INGREDIENTE

  • Faina de malai
  • varza acra
  • carnati de casa
  • sfecla rosie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Romanian Dragobets:

Facem o mamaliguta mai moale pe care o intindem pe un blat. Facem o forma de inimioara. La mijloc facem locasuri pentru carnaciori afumati si fierti , si pentru varza taiata marunt. Inimioarele facem din sfecla rosie cu un cutit care taie bine si le asezam in jurul mamaligutei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Romanian Dragobets" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]