elena1988

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 27.10.2010

RETETE120
PRIETENI52
Retete / Mancaruri de legume

Orez fiert in supa de pui cu legume

In Mancaruri de legume la 4 Apr 2011

Calim ceapa in putin ulei, apoi punem legumele si supa de pui(800 ml) si lasam sa fiarba legumele, cand sunt gata [punem orezul, si condimentele si tinem pe foc pana orezul este gata.

Iahnie de fasole cu carnati

In Mancaruri de legume la 14 Mar 2011

Carnatii se taie dupa preferinta, fasolea se pune la fiert ( se lasa la inmuiat in apa cu o zi inainte), ceapa o calim in ulei, apoi punem carnatii. Cand fasolea este fiarta pe jumatate se pun carnatii, condimentele, cutia de rosii, mararul, se lasa fasolea pe foc pana scade( trebuie sa m-ai...

Mancare de fasolica uscata cu carnati si afumatura

In Mancaruri de legume la 22 Feb 2011

Am pus fasolea la fiert impreuna cu oasele afumate, cand s-a fiert pe jumatate punem legumele taiate marunt si carnatii, apoi dupa 10 minute punem bulionul, un pic de marar. Inainte sa opresc focul pun restul de marar si cimbrul si dau la cuptor pentru 15 minute.

Afisate 1 - 3 din 3 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Pesti

O zi oarecare, liniştită şi fără evenimente speciale. Înveţi să acorzi mai multă atenţie semnelor pe care scrie “Atenţie, cad pietre!”

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

ieri la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]