Mirela Suba

1

Bucataras
incepator

Kisselbach

Bucataras din 13.02.2013

RETETE20
PRIETENI45
Retete / Dulciuri

Musuroi de cartita

In Prajituri la 5 Noi 2013

Blatul: Albusurile se separa de galbenusuri si se bat spuma si se adauga putina sare. Apoi adaugam treptat zaharul si zaharul vanilat,dupa ce s-a topit zaharul cat de cat se adauga galbenusurile, apa, uleiul si faina care a fost amestecata cu praful de copt si cacaoa, apoi cernute in...

Tort de vara :)

In Torturi la 29 Mai 2013

Separam galbenusurile de albus. Albusurile se bat cu putina sare apoi se adauga treptat cele 5 linguri de zahar pana cand se intareste albusul. Se pune treptat cate un galbenus si se pun cele 5 linguri de ulei treptat ca la maioneza si se bate in continuare. Intr-un bol se amesteca cele...

Desert "Bulgarasi" de cacao

In Prajituri la 6 Mai 2013

Biscuitii populari se macina marunt la robotul de bucatarie. Intr-o oala se pun zaharul si apa sa se topeasca, apoi se adauga Rama Maestro si dupa ce s-a topit totul se ia oala de pe foc si se adauga biscuiti maruntiti, amestecand bine. Se adauga cacaua, apoi romul si se amesteca pana se...

Tort cu crema de iaurt si ananas

In Torturi la 29 Apr 2013

Blatul : 3 albusuri se bat cu 3 linguri de zahar si se bat pana devine o crema groasa si lucioasa,se adauga apoi 3 galbenusuri si treptat se adauga si faina. Intr-o tava forma de tort,se pune foaie pergament si apoi se pune inelul si se blocheaza,se toarna aluatul pentru blat obtinut. Se da...

"PISCOTZEL"

In Torturi la 19 Apr 2013

Piscoturile se inmoaie in sirop de ananas(daca nu va ajunge,faceti apa cu zahar,are acelasi efect),se rup in doua si se pun in tava cu fund detasabil pentru copt tortul. Dupa ce ati pus piscoturile rupte in doua si arata ca un gard,piscoturile intregi se aseaza pe fund sub forma de pat,se pune...

Piscot cu frisca si ananas

In Prajituri la 19 Apr 2013

Piscoturile se inmoaie in siropul de la ananas,se rup in doua si se pun in bol mic pentru salata,se pun cate 4 bucatele,intre ele se pun bucatele de ananas,se face numai patul. Apoi se pune frisca un strat. Dupa ce se pune primul strat de frisca,se pun din nou bucatele de ananas si din nou...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 18.09.2015

Carne de porc cu sote de ciuperci

publicat la 18.09.2015

Carne de porc in bait

publicat la 05.11.2013

Paste cu felii sunca cruda

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Și azi îți saluți prietenii cu tradiționalul "De mâine mă apuc de slăbit". Oare de ce îți răspund doar cu un zâmbet înțelegător?

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

ieri la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

ieri la 22:18

Ruladă cu brânză și mărar - Aperitivul gustos și rapid

ieri la 09:29

Cartofi lionezi

de Caty 3

pe 20.08 la 17:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]