flooris

1

Bucataras
incepator

ragusa

Bucataras din 18.03.2010

RETETE2
PRIETENI2
Retete

Un puisor alaturi de oua rosii de pasti si oua de ciocolata

In Dulciuri la 3 Apr 2010

Pentru ca oualele sa iasa rosii oul trebui sa fie inchis la culoare in nici un caz alb. Dupa ce ati degresat oualele bine si le-ati clatit cu foarte multa apa le puneti la fiert,dupa ce s-au fiert aruncati apa dar nu puneti apa rece peste ele,le lasati asa. Intr-un vas pregetiti...

MINI MOZZARELE PANNE

In Aperitive / Garnituri la 31 Mar 2010

MOZZARELELE SE SCURG DE APA SE DAU PRIN FAINA APOI PRIN OUL BATUT SPUMA IAR LA URMA PRIN PESMET. DUPA CARE SE PRAJESC II ULEI INCINS PANA CAPATA O CULOARE AURIE. DE PREFERAT MOZZARELELE SA FIE LIGHT PENTRU ARAMANE ROTONDE .

Afisate 1 - 2 din 2 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Capricorn

Dup'-atâta frig și ceață - financiară, iar se arată soarele, de-acum nu iți mai îngheață mâna pe portofel și buzunarele.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]