Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de flooris in Aperitive / Garnituri, 31 Mar 2010 | 3999 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: , retete Aperitive / Garnituri
MOZZARELELE SE SCURG DE APA SE DAU PRIN FAINA APOI PRIN OUL BATUT SPUMA IAR LA URMA PRIN PESMET.
DUPA CARE SE PRAJESC II ULEI INCINS PANA CAPATA O CULOARE AURIE.
DE PREFERAT MOZZARELELE SA FIE LIGHT PENTRU ARAMANE ROTONDE .
de Adinuta 1
de adasev12 1
Bucataras 1
bine ai venit in patria zimbetului, bucataras.ro ce marci de mozzarella sint mai cunoscute si mai apreciate in Italia?
Bunica 1
Ce frumoase sunt pe campul de margarete ! E o idee pentru a diversifica aperitivele de Paste. Bine ai venit in marea familie a bucatarasilor!
TRIMITE COMENTARIU
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Caty 3
ieri la 17:34
ieri la 10:43
ieri la 08:09
pe 19.08 la 07:33
pe 18.08 la 11:29
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
Caty
MotanLaOale
RODIMUR
Bucataras
oO_ acnA _Oo 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Alexa 1
MotanLaOale 8
1165 puncte
Caty 3
1126 puncte
oanapl 8
1000 puncte
mihaelar63 9
209 puncte
Sidy 1
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!