MINI MOZZARELE PANNE

de flooris in Aperitive / Garnituri, 31 Mar 2010 | 4198 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 20 MOZZARELE MICI
  • 1 OU
  • FAINA
  • PESMET
  • ULEI PENTRU PRAJIT
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA MINI MOZZARELE PANNE:

MOZZARELELE SE SCURG DE APA SE DAU PRIN FAINA APOI PRIN OUL BATUT SPUMA IAR LA URMA PRIN PESMET.

DUPA CARE SE PRAJESC II ULEI INCINS PANA CAPATA O CULOARE AURIE.

DE PREFERAT MOZZARELELE SA FIE LIGHT PENTRU ARAMANE ROTONDE .

Daca ti-a placut reteta noastra "MINI MOZZARELE PANNE" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (2)

Bucataras 1

31.03.2010, 23:01

bine ai venit in patria zimbetului, bucataras.ro ce marci de mozzarella sint mai cunoscute si mai apreciate in Italia?

Bunica 1

01.04.2010, 21:21

Ce frumoase sunt pe campul de margarete ! E o idee pentru a diversifica aperitivele de Paste. Bine ai venit in marea familie a bucatarasilor!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]