ce se intampla? Reclama DERO
08.06.2010 / 16:50
Citeaza
Am o intrebare : de ce mi se afiseaza o reclama absolut nesuferita cu un papagal dela DERO de cate ori incerc sa accesez o reteta pe acest site?
Mentionez ca problema a inceput de cateva zile si nu mai reusesc sa scap de imaginea care i-mi obstructioneaza ecranul. Se intampla si la altcineva? Ce este de facut?
08.06.2010 / 18:04
Citeazadentistutza a spus:
Am o intrebare : de ce mi se afiseaza o reclama absolut nesuferita cu un papagal dela DERO de cate ori incerc sa accesez o reteta pe acest site? Mentionez ca problema a inceput de cateva zile si nu mai reusesc sa scap de imaginea care i-mi obstructioneaza ecranul. Se intampla si la altcineva? Ce este de facut?
Dentistutza, vrei solutia?
uite:
www.bucataras.ro/retete/8018/papagal-la-tigaie.html
)))
am glumit, logic ; si noua ne apare, si pe noi ne cam enerveaza dar speram ca nu va trebui sa-l mai suportam mult timp.
08.06.2010 / 19:36
Citeaza
fara sa vreau am dat pe sonor .e beton :dero ,dero vara dero, hai, hai la vara dero . ce tamp poate fi
09.06.2010 / 07:27
Citeaza
Altfel, e misto ideea. Macar un Cocolino iau si eu sa trimit codul. Poate va trimit poza apoi cu papagalul pe umar de pe vreo plaja d-aia
09.06.2010 / 15:31
Citeaza
Interesant si asa tre sa-mi iau dero azi si vreau papuci si pareode vacanta nu indraznesc sa cred ca voi castiga
Recomandari pentru tine si casa ta
14.06.2010 / 23:12
cred ca isi ia din cand in cand o pauza, ca se satura de noi sa-l tot balacarim
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de pusikmea
Ultima editare: 14.06.2010 23:12:32
29.07.2010 / 12:35
Citeaza
Eu chiar ma bucur ca nu am prins papagalul,dar stiu ca pe bucataras il stresa !
07.08.2022 / 01:52
Citeazadentistutza a spus:
Am o intrebare : de ce mi se afiseaza o reclama absolut nesuferita cu un papagal dela DERO de cate ori incerc sa accesez o reteta pe acest site? Mentionez ca problema a inceput de cateva zile si nu mai reusesc sa scap de imaginea care i-mi obstructioneaza ecranul. Se intampla si la altcineva? Ce este de facut?
Great site i love it keep posting more kitchen renovation