Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 10.02.2015
Alegem fasolea, o spalam si o punem la fiert. Se schimba apa de 3-4 ori dupa ce da in cateva clocote. De fiecare data se pune fasolea in apa fiarta. Dupa ce s-a fiert ( boaba este moale) ne putem apuca de " Ciorba de fasole cu tarhon"...
mai multe
publicat la 08.03.2015
Voturi:67
Voturi:58
Voturi:98
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Veioza OSVINO, LED
Set de 2 teluri Kasahome
Pensula de patiserie
Lumanare parfumata
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:57
ieri la 06:56
de Rocsi 9
pe 29.11 la 20:15
pe 29.11 la 10:51
pe 28.11 la 11:25
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
vasimur
Adele
RODIMUR
Martik 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
florylau 1
Andra_Constantinescu 6
1399 puncte
Valclaudia 9
500 puncte
Adele 4
319 puncte
Rocsi 9
316 puncte
Lau 9
66 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciorba de fasole cu tarhon
Alegem fasolea, o spalam si o punem la fiert. Se schimba apa de 3-4 ori dupa ce da in cateva clocote. De fiecare data se pune fasolea in apa fiarta. Dupa ce s-a fiert ( boaba este moale) ne putem apuca de " Ciorba de fasole cu tarhon"...