publicat la 10.09.2011
publicat la 10.09.2011
publicat la 10.09.2011
Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.
Bucataras.ro
[email protected]
Conopida cu maioneza
Conopida se spala si se taie/rupe in bucati mai mici dupa care se pune la fiert in apa cu sare Ardeiul se spala se curata de seminte si se tare cubulete Ceapa se curata, se spala si se taie marunt Conopida cand e pe jumatate fiarte se ia de pe foc, se scurge apa fierbinte si se lasa putin la...
Telina cu maioneza
Telina, merele si morcovul se curata si se spala Fiecare, pe rand, se da pe razatoarea fina, dupa care se storc bine toate Separat se face maioneza dintr-un oua, sare, o lingurita mustar si ulei cat cuprinde Se amesteca intr-un bol telina, morcovul si marul cu maioneza. Se adauga sare, piper...
Salata de paste cu ton si porumb
se fierb pastele in apa cu sare, se scurg bine si se lasa putin la racit conservele de ton se scurg de surplusul de ulei intr-un bol maricel se adauga pastele, tonul si porumbul sare, piper si marar tocat marunt dupa gust se amesteca foarte bine, cu doua linguri, pentru a nu...
Salata de crabi
Se decongeleaza surimi si se taie cubulete. Cascavalul se rade pe razatoarea mare. Cus-cus-ul se fierbe cu sare, se scurge bine de apa si se lasa la racit. Intr-un bol mare se adauga surimi, cascavalul, cus-cus-ul,porumbul (scurs), sare, piper si maioneza....