publicat la 04.07.2014
publicat la 18.11.2012
publicat la 10.08.2012
Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.
Bucataras.ro
[email protected]
Cocktail de fructe de mare in wok
Se spala bine fructele de mare, se usuca cu niste servetele de bucatarie, se sareaza si pipereaza iar apoi se tavalesc prin faina. Daca aveti surimi in cocktailul de fructe de mare, il veti scoate separat pe o alta farfurie. Se pune la incins wok-ul cu uleiul de masline. Cand...
Carne de scoici în sos de vin
Carnea de scoici se decongelează, eu am avut congelată, şi se opăreşte în apă fiartă cu puţină sare. Se lasă 2 minute în apă clocotită şi se scurg. Untul se pune la topit într-o tigaie wok iar când s-a topit punem carnea de scoici în unt. ...