lacralacry

1

Bucataras
incepator

Suceava

Bucataras din 14.05.2014

RETETE8
PRIETENI2
Retete

Alba ca Zapada

In Prajituri la 29 Iun 2014

Pentru foi: Faina impreuna cu praful de copt si cu un varf de cutit de sare se amesteca intr-un vas.  Separat intr-un castron se amesteca si se mixeaza laptele, ouale si zaharul, apoi se adauga si uleiul. Se agauga faina, pentru inceput trei sferturi si se framanta bine. Daca coca se lipeste...

Eclere cu crema de vanilie

In Prajituri la 29 Iun 2014

Pentru compozitia de ecler, am pus apa cu uleiul si sarea la fiert, am lasat un clocot si apoi am adaugat intreaga cantitate de  faina o singura data. Am amestecat  (atentie sa nu fie cocoloase) si a iesit o compozitie moalepe care am lasat-o putin la racorit. Dupa ce s-a racorit...

Prajitura cu mac Tosca

In Prajituri la 29 Iun 2014

Batem cele opt albusuri cu un varf de cutit de sare pana se intaresc si sta telul drept, dupa care adaugam zaharul treptat in ploaie  si mixam in continuare... batem albusurile pana acestea se intaresc si zaharul este complet topit si incorporat. Apoi adaugam macul in compozitia prajiturii,...

Tarta cu afine

In Prajituri la 24 Mai 2014

Separam galbenusurile de albus si frecam galbenusurile cu zaharul, pana devin o crema. Turnam uleiul si laptele pe rand fiecare, amestecand continuu si adaugam coaja rasa de la o lamaie. Separat batem albusurile spuma, dupa care le incorporam in compozitie. Adaugam faina amestecand continuu. (In...

Fusilli cu sunca

In Fusilli la 24 Mai 2014

Pastele se fierb in apa cu sare conform indicatiilor de pe ambalaj. Sunca presata taiata cubulete se rumeneste usor in tigaie alaturi de cateii de usturoi, amestecand continuu. Rosiile pasate din conserva se pun peste sunculita cand acesta este rumenita usor. Daca mai este nevoie se adauga putina...

Ciorba de vacuta

In Ciorbe la 23 Mai 2014

Carnea de vită se spală, se tăie bucăţele şi se pune la fiert în 2 l de apă rece cu sare. Se fierbe aproximativ o oră, la foc mijlociu.  In timp ce fierbe,  carnea se spumeaza. După ce car­nea este aproape fiartă, se adaugă   morcovul, telina si...

Bruschete cu parmezan

In Sandvisuri la 15 Mai 2014

Tăiați bagheta în felii cu grosimea de 1 cm. Zdrobiți usturoiul și amestecați cu busuiocul verde și uleiul de măsline. Se prajesc feliile de pâine în tigaie  cu putin ulei de masline, la foc mediu până capătă o culoare maro-aurie. Presărați deasupra...

Somon la gratar cu mix de legume

In Somon la 15 Mai 2014

Se spală bine bucăţile de peşte şi se şterg cu un prosop de hârtie. Se condimentează cu sare de mare şi puţin oregano şi se lasă 5 minute. Se iau şi se aşează pe grătarul încins la aragaz. Se întorc periodic la 5 minute, pentru a se coace pe ambele părţi. La...

Afisate 1 - 8 din 8 retete    

Postari recente

publicat la 29.06.2014

Alba ca Zapada

publicat la 29.06.2014

Eclere cu crema de vanilie

publicat la 29.06.2014

Prajitura cu mac Tosca

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

ieri la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect

pe 06.12 la 18:19

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]