Fusilli cu sunca

de lacralacry in Fusilli, 24 Mai 2014 | 4996 vizualizari

 

Atunci cand esti in criza de timp dupa o zi plina de munca, aceste paste sunt binevenite. Se prepara pentru intreaga familie, rapid si usor!

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste fusilli;
  • 200 g sunca presata;
  • 1 conserva de rosii pasate;
  • 5 catei de usturoi;
  • 100 gr cascaval ras;
  • sare , piper, oregano si busuioc, dupa gust.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu sunca:

Pastele se fierb in apa cu sare conform indicatiilor de pe ambalaj. Sunca presata taiata cubulete se rumeneste usor in tigaie alaturi de cateii de usturoi, amestecand continuu. Rosiile pasate din conserva se pun peste sunculita cand acesta este rumenita usor. Daca mai este nevoie se adauga putina apa, cat sa fie  acoperita. Se fierbe la foc mic pana scade putin sosul si ajunge la consistenta dorita. In timp ce  fierbe, se  condimenteza cu sare si piper si se asezoneaza cu putin oregano si busuioc. Pastele fierte se aseaza pe un tacam. Peste se pune carne cu sosul si cascavalul ras.

TIPS-URI

1

Se serveste cald!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spirale tricolore, cu sos si sunca