Fusilli cu sunca

de lacralacry in Fusilli, 24 Mai 2014 | 5062 vizualizari

 

Atunci cand esti in criza de timp dupa o zi plina de munca, aceste paste sunt binevenite. Se prepara pentru intreaga familie, rapid si usor!

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste fusilli;
  • 200 g sunca presata;
  • 1 conserva de rosii pasate;
  • 5 catei de usturoi;
  • 100 gr cascaval ras;
  • sare , piper, oregano si busuioc, dupa gust.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu sunca:

Pastele se fierb in apa cu sare conform indicatiilor de pe ambalaj. Sunca presata taiata cubulete se rumeneste usor in tigaie alaturi de cateii de usturoi, amestecand continuu. Rosiile pasate din conserva se pun peste sunculita cand acesta este rumenita usor. Daca mai este nevoie se adauga putina apa, cat sa fie  acoperita. Se fierbe la foc mic pana scade putin sosul si ajunge la consistenta dorita. In timp ce  fierbe, se  condimenteza cu sare si piper si se asezoneaza cu putin oregano si busuioc. Pastele fierte se aseaza pe un tacam. Peste se pune carne cu sosul si cascavalul ras.

TIPS-URI

1

Se serveste cald!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu pui, legume si branza de burduf, in lapte