
publicat la 05.11.2019
publicat la 05.11.2019
publicat la 05.11.2019
Întrucât sunteţi atât de deschişi la noi descoperiri ale tehnicii, vi se propune – şi acceptaţi bucuroşi! – să fiţi parte dintr-o serie de experimente ce ţin de teleportare.Din păcate, tot ceea ce veţi reuşi este să apăreţi în mai multe locuri deodată… pe Foursquare. Chiar şi aşa, acest lucru vă bucură, deoarece deveniţi Mayor în insulele Maldive fără măcar să fi trecut pe acolo! Hai, că nu e puţin lucru, nu?!
Bucataras.ro
[email protected]
Mujdei Ady
Amestecam intr-un bol mic sau pahar toate ingredientele. Dupa ce am omogenizat compozitia, adaugam apa clocotita, pana cand mujdeiul e cat vrem de subtire. Daca vrem sa facem mai mult si sa il folosim ca sos, marim cantitatile. Va doresc POFTA BUNA!!!!
Maioneza rapida
Punem toate ingredientele intr-un vas mai inalt. Introducem mixerul stick si incepem sa mixam la viteza maxima. Mixam la fundul vasului. Cand incepe sa se faca maioneza, ridicam pasatorul incet fara al scoate din maioneza pana la inglobarea totala a uleiului. Dupa ce consumam tot uleiul se mai...
Maioneza cu lapte
Turnam toate ingredientele in paharul pentru blenderul de mana. Incepem sa mixam.Dupa ce incepe sa se formeze maioneza, vom adauga si otetul sau sucul de lamaie. Mixam in continuare pana se incorporeaza.Se pot adauga in ea diverse arome. Este cu mult mai buna decat cea din ou.
Sos de rosii cu busuioc
Punem la calit usturoiul si il stingem cu putina apa, dupa care adaugam bulionul, busuiocul si vegeta. Lasam sa clocoteasca cateva minute si apoi e gata.
Maioneza de usturoi
Curatim usturoiul si il pisam bine.Punem sare peste el si il frecam pana devine o pasta.Peste pasta obtinuta turnam cate putin ulei ca la maioneza.Astfel obtinem o maioneza consistenta. Daca dorim la final se poate adauga si putina smantana.
Sos Remoulade cu smantana
Smantana se freca bine cu ulei, sare si piper. Apoi se adauga castraveciorul murat dat pe razatoare si scurs bine sau tocat marunt. se serveste la peste, rasol de vita sau legume fierte.