Sos Remoulade cu smantana

de lili in Pt. carne, 25 Aug 2010 | 13267 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 ml smantana,
  • 100 ml ulei,
  • 1 lingurita zeama de lamaie,
  • 1 castravecior murat,
  • 2-3 fire de patrunjel,
  • sare, piper,
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos Remoulade cu smantana:

Smantana se freca bine cu ulei, sare si piper. Apoi se adauga castraveciorul murat dat pe razatoare si scurs bine sau tocat marunt. se serveste la peste, rasol de vita sau legume fierte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos Remoulade cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Rocsi 1

25.08.2010, 23:06

imi place k e acrisor

lili 1

26.08.2010, 11:14

Corinuta 1

26.08.2010, 14:06

placeeeeeee!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]