maxion

1

Bucataras
incepator

porcia

Bucataras din 29.01.2011

RETETE16
PRIETENI3
Retete / Mancaruri cu carne

Carne de vanat (caprioara , cerb )cu sos si dovlecei prajiti

In Mancaruri cu carne la 6 Noi 2011

Taiem carnea bucatele potrivite ,o condimentam adaugam paharul de vin si o lasam la frigider 30 min. Intre timp curatam dovleceii de coaja ii taiem rondele ,condimentam si ii punem la prajit in ulei incins (atentie uleiul poate sa "sara" cand sunt puse rondelele de dovlecei). Dupa ce carnea...

Spanac cu carne si sunculita afumata

In Mancaruri cu carne la 10 Apr 2011

Curatam spanacul de radacini si eventualele codite de la frunze care sunt mai mari,il spalam si il lasam sa se scurga. Pregatim o oala cu 1 litru de apa cu sare(o lingurita)si punem la fiert . Cand a dat in clocot punem spanacul si-l lasam sa fiarba 10 min , dupa care strecuram si il...

Tocanita din carne de porc cu couscous

In Porc la 27 Mar 2011

pregatim carnea daca este taiata bucati mari le mai taiem noi mai mici, sunculita o taiem bucatele ,dupa care le punem intrun castron si le condimentam bine cu (vegeta,piper,origano,rosmarin,busuioc,cimbru,spondoc,boia de ardei dulce)totul amestecar bine si adaugam paharul de vin,...

Gusa de porc & aripioare de pui marinate la cuptor cu garnitura de cartofi si sos de ciuperci cu portocala rosie

In Mancaruri cu carne la 14 Mar 2011

Carnea, mai bine spus gusa, o taiem bucati , aripioarele le trecem prin flacara la aragaz sa ardem ciumpii ramasi si taiem varfurile sa ramana doar cele doua parti mai carnoase . Dupa aceea condimentam, piperam si amestecam totul cu rozmarinul, foile de dafin si salvia, dar si cu vinul intr-un...

Ficatei si inimi de pui cu sunculita afumata si mamaliguta

In Ficat la 9 Mar 2011

spalam bine ficateii si inimile de sange si ii lasam sa se scurga intr-o strecuratoare , dupa care condimentam cu piper, vegeta si alte condimente dupa gust si punem la prajit cu un pic de ulei de masline, vinul din pahar si sunculita taiata cuburi ( nu va speriati daca isi schimba culoarea...

Carne de porc la cuptor cu sos de ciuperci

In Porc la 12 Feb 2011

se portioneaza carnea , se condimenteaza cu vegeta , piper , rosmarin , oregano,putin busuioc,paharul de vin si putin ulei de masline  se pune intr-un castron acoperit cu folie de plastic , se lasa la frigider 30 min ,dupa care se da la cuptor pt 30 min la temperatura de 180 grade...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]