publicat la 26.03.2019
publicat la 21.03.2019
publicat la 16.03.2019
Întrucât sunteţi atât de deschişi la noi descoperiri ale tehnicii, vi se propune – şi acceptaţi bucuroşi! – să fiţi parte dintr-o serie de experimente ce ţin de teleportare.Din păcate, tot ceea ce veţi reuşi este să apăreţi în mai multe locuri deodată… pe Foursquare. Chiar şi aşa, acest lucru vă bucură, deoarece deveniţi Mayor în insulele Maldive fără măcar să fi trecut pe acolo! Hai, că nu e puţin lucru, nu?!
Bucataras.ro
[email protected]
Palmieri cu scortisoara
Se intinde foietajul,se unge cu un strat subtire de unt si se presara zahar si scortisoara.Se impatura in doua pe lungime foietajul si se taie fasii tot pe lungime.Se formeaza un palmier,aducandu-se marginile in sus.Se unge cu ou si se da la cuptor pentru 25 de minute.
Trigoane cu branza dulce
Se intinde foietajul,se taie patratele.Branza se amesteca cu zaharul si coaja de portocala.Se pune cate 1 lingura pe fiecare patratel,se indoaie patratelul dintr-un colt in altul si se apasa pe margini.Se unge cu ou batut si se da la cuptor cca 25 min.
Prajitura cu doua creme
blat: frecam galbenusurile cu zaharul,adaugam cacaua ,faina,bicarbonatul si albusurile batute spuma .Torni compozitia intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina si o coci la foc potrivit aproximativ 30 de minute. Cremele: Amestecam ouale batute cu faina,laptele si...
Prajitura cu prune
Se spala prunele,se scot samburii si de taie in doua. Se separa ouale,se bat albusurile bine bine. Galbenusurile se freaca cu zaharul,se adauga bicarbonatul,uleiul treptat,laptele la fel,faina si albusurile spuma.Se unge o tava cu ulei se tapeteaza cu faina,se adauga compozitia si se pun...
Dulceata de banane
Se taie bananele felii si se stropesc cu suc de lamaie.Se pun intr-o cratita bananele,apa si gelfixul amestecat cu 1 lingura de zahar.Cand da in clocot se adauga si restul de zahar si se mai lasa la fiert cca 5 min din momentul in care incepe din nou sa fiarba.(sau pana compozitia e legata,pentru...
Inghetata de caise cu iaurt
Se spala caisele,se curata de coaja si se pun in blender.Se amesteca iaurtul cu 2 linguri de zahar si se adauga pireul de caise. Se mai adauga zahar sau caise depinde cat de aromata si de dulce vreti sa fie inghetata. Se amesteca bine si se pune compozitia intr-o forma cu capac la...