Trigoane cu branza dulce

de mimmi in Dulciuri, 3 Sep 2010 | 5830 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g foietaj
  • 150 g branza de vaci
  • 1 lingurita coaja rasa de portocala
  • cam 30-40 g zahar
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trigoane cu branza dulce:

Se intinde foietajul,se taie patratele.Branza se amesteca cu zaharul si coaja de portocala.Se pune cate 1 lingura pe fiecare patratel,se indoaie patratelul dintr-un colt in altul si se apasa pe margini.Se unge cu ou batut si se da la cuptor cca 25 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Trigoane cu branza dulce" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

ieri la 10:06

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort pralinat cu trufe