
publicat la 23.11.2013
publicat la 19.10.2013
publicat la 17.10.2013
Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar
Bucataras.ro
[email protected]
Limonada cu sirop de rodii
Lamaile se spala foarte bine si te taie in 4. Se pun intr-un vas. Peste se pune jumatatea de pahar de zahar, 4 pahare de apa rece si menta. Se blenduieste. Apoi se mai completeaza cu inca 2 pahare de apa si se pune siroul de rodii deasupra. Se amesteca usor. Se serveste in pahare, ornate...
Mikshake cu pepene galben nectarina, caise si ghimbir
Pepenele galben se curata de coaja si se taie cuburi. Se pune intr-un castron. Se pune si nectarina taiata bucatele, caisele desfacute in doua, menta uscata si ghimbrul razuit si se blenduiesc impreuna cu laptele. Se pune la rece si apoi e bun de servit. E delicios.
Smoothie de pepene galben
Pepenele se taie cubulete, peste se pun 2 linguri miere si menta dupa gust si se mixeaza. Pofta buna!