Pentru blat:
Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma cu un praf de sare. Galbenusurile le batem cu zaharul si uleiu pana isi dubleaza volumul, adaugam esenta de rom apoi incorporam faina amestecata cu cacaoa si praful...
Se curtata cartofii si se taie cuburi. Se pun la fiert in apa cu putina sare. Dupa ce au fiert ii punem la scurs. Taiem ceapa in solzisori si o calim in ulei inceins, cand ceapa devine sticloasa adaugam carnaciorii taiati felii si ii prajim...
Spalam bine ciupercile, le indepartam codita cu grija si le uscam cu un prosop curat.
Taiem carnea cubulete mici sau o tocam, la fel si cozile ciupercilor.
Pentru umplutura vom cali ceapa in 4-5 linguri de ulei pana devine sticloasa, apoi...
Mai intai pregatim budinca pt a avea timp sa se racasca. O pregatim conform indicatiilor de pe ambalaj, doar ca e obicei la 2 plicuri avem nevoie de 1l de lapte, dar noi vom pune doar 700 ml. Dupa ce am luat budinca de pe foc adaugam si ciocolata...
La multi ani!