ralu_ca

1

Bucataras
incepator

boldesti-scaieni prahova

Bucataras din 18.10.2012

RETETE309
PRIETENI181
Retete / Pizza

Paine

In Piine la 25 Ian 2014

Faina cernuta am pus-o intr-un vas. Se face un loc in ea in care am adaugat drojdia dizolvata cu zaharul si putin apa cald formand maiaua cu putina faina. Dupa ce a crescut adaugam sarea si restul de apa framantand aluatul pana ce devine elastic. Se adauga putin ulei si se framanta incontinuare...

Pizza cu salam

In Pizza la 24 Mai 2013

Am preparat aluatul amestecand ingredientele (drojdia am amestecat-o cu apa calduta), am framantat aluatul si l-am lasat sa creasca aprox jumatate de ora. Dupa aceea, aluatul l-am intins cu mana si l-am asezat intr-o tava dreptunghiulara ( care a fost unsa cu putin ulei si tapetata cu faina ). Pe...

Pizza cu ton

In Pizza la 24 Mar 2013

Mai intai am facut aluatul amestecand ingredientele ( drojdia am amestecat-o cu apa calduta ), am framantat aluatul si l-am lasat sa creasca approx jumatate de ora. Dupa aceea, am impartit in 2 aluatul, l-am intins si l-am asezat in tava pentru pizza  ( care a fost unsa cu putina margarina...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 13.03.2016

Mucenici umpluti cu nuca

publicat la 15.02.2016

Peste la cuptor

Horosmopul tau de astazi:

Rac

O faptă bună nu e niciodată inutilă.Nicio munca nu e in zadar.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 12

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]