2 variante de cartofi franţuzeşti

de Ade200 in Mancaruri de legume, 18 Mai 2012 | 6421 vizualizari

COMENTARII (11)

gaby_duceag 1

19.05.2012, 08:37

De ce-s pozele asa mici?
pacat.

Lau 1

19.05.2012, 09:40

bun

MonaMimi 1

19.05.2012, 10:25

MotanLaOale 1

19.05.2012, 10:40

Bya Ralu 1

19.05.2012, 11:24

buni

angyb 1

19.05.2012, 11:53

iry-gabriela 1

19.05.2012, 12:38

super introducere

Rocsi 1

19.05.2012, 23:08

buniiii

RuxyRux 1

20.05.2012, 00:04

Excelenti in orice combinatie! se pare ca in alimentatia romanului, cartoful e baza

mihaelar63 1

20.05.2012, 00:35

Felicitari Ade
Chiar nu stiam de varianta originla
Trebuie sa prepar si ,,, adevaratii cartofi frantuzest''
Pana atunci merg sa pun la fiert pentru astia ,,,romanesti''

mamaieelena 1

22.05.2012, 20:50

bune ambele retete

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]