Guguluf auriu cu branza

de Miha in Dulciuri, 18 Feb 2010 | 7276 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 200 g zahar
  • 150 g unt
  • 250 g branza de vaci
  • 4 linguri suc de portocale
  • 200 g faina
  • 2 linguri amidon
  • 1 praf de copt
  • esenta de vanilie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf auriu cu branza:

Ouale se bat cu zaharul, esenta de vanilie si un praf de sare pana se albesc si isi dubleaza volumul.

Se adauga apoi pe rand sucul de portocala, untul moale si branza de vaci. Dupa omogenizare se adauga faina amestecata cu amidonul si praful de copt.

Aluatul obtinut se toarna in forma bine unsa cu unt si se da la cuptor la foc mediu pana se rumeneste.

Se lasa la racit, dupa care se rastoarna pe platou si se pudreaza usor cu zahar.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf auriu cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

dicarmencitta1957 1

21.02.2010, 21:56

Super reteta,se face si foarte repede,merita testata.Mi-am luat o forma de guguluf fara cercul din mijloc.Abia astept sa-l fac.Felicitari.

mariac 1

28.03.2010, 20:33

bravo arata

elena1988 1

10.03.2011, 10:50

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Amandine MIHAELA