Cheesecake cu ciocolata

de Miha in Dulciuri, 5 Mai 2009 | 18039 vizualizari

 

O prajitura cu branza,fina si aromata

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 200 g biscuiti obisnuiti
  • 50 g nuca
  • 150 g unt
  • 3 linguri cacao
  • 2 linguri zahar
  • Crema:
  • 500 g branza de vaci
  • 200 ml frisca lichida
  • 100 g zahar
  • 3 oua
  • 50 g ciocolata rasa
  • esenta de rom
  • Glazura:
  • 100 g ciocolata
  • 100 ml frisca lichida
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu ciocolata:

Pesmetul de biscuiti se amesteca impreuna cu zaharul,cacaoa si nuca macinata.Se adauga untul topit si racit si se omogenizeaza.
Compozitia rezultata se pune intr-o forma de tort detasabila si se formeaza baza.

Toate ingredientele pentru crema le-am pus la robot si le-am mixat pana au devenit o crema fina si pufoasa.

Am turnat crema peste blatul de biscuiti,am uniformizat si dat la cuptor la foc mic,pana a inceput sa se rumenesca.

Cat era inca fierbinte am turnat deasupra glazura de ciocolata,preparata din 100 g ciocolata topita impreuna cu 100 ml frisca lichida.

Am dat la rece pentru cca 2 ore,apoi am taiat in portii cat mai generoase. :)))

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (89)

Miha 1

22.01.2010, 11:49

Daca as avea branza as face si eu.

Oana 1

25.01.2010, 23:29

Azi am reusit sa-l fac , aveam branzica luata, dar intre timp am avut pofta de tortuletul de biscuiti Ce sa mai zic, iese mai bun de fiecare data Nemaipomenit!

Miha 1

25.01.2010, 23:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa ciocolatoasa cu banane