Alheira cu cartofi crocanti

de cristeena20 in Pui, 29 Noi 2012 | 4300 vizualizari

COMENTARII (11)

Angelina_Elena 1

29.11.2012, 17:15

Bunica 1

29.11.2012, 17:18

Cartofii cred ca au iesit nemaipomeniti!;-bd

Dana_Retetegg 1

29.11.2012, 17:31

Panacris 1

29.11.2012, 18:02

Geanina87 1

29.11.2012, 18:22

MotanLaOale 1

29.11.2012, 19:31

Bya Ralu 1

29.11.2012, 19:44

bun bun

Lau 1

29.11.2012, 19:57

vin la masa

adasev12 1

29.11.2012, 22:27

Rocsi 1

29.11.2012, 23:13

Bun

xana 1

05.07.2013, 17:29

Foarte bunut! Eu obisnuiesc sa prajesc alheira in putin ulei de masline incins, si inainte de a o pune in tigaie o tai usor pe lung, asa ramane intacta iar pielita se strange si ramane doar interiorul rumenit.

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]