Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de yafa in Dulciuri, 27 Sep 2010 | 33837 vizualizari
yafa 1
Dani, sincer nu stiu ce sa-ti spun, dar normal daca scazi din zahar trebuie sa scazi si din cantitatea de apa pentru sirop.
Ligia Bxl 1
Arata bine, dar cred ca se numeste Halvita
crilvsk 1
Buna ziua, Yafa. Iti multumes pentru reteta! O voi incerca in curand, dar inainte de asta imi poti spune te rog cum se pastreaza alivita aceasta. La temperatura camerei, sau in frigider? Si care este "termenul de valabilitate"? Multumesc mult!
TRIMITE COMENTARIU
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Caty 3
la 17:34
la 10:43
la 08:09
ieri la 07:33
pe 18.08 la 11:29
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
Bucataras
oO_ acnA _Oo 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Alexa 1
MotanLaOale 8
1165 puncte
Caty 3
1126 puncte
oanapl 8
1000 puncte
mihaelar63 9
209 puncte
Sidy 1
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!