Aperitiv cu rosii in aluat de foitaj

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 18 Ian 2011 | 5997 vizualizari

COMENTARII (18)

Mihaela11_jo 1

18.01.2011, 15:46

O delicatesa

La Ancuta 1

18.01.2011, 15:49

tare faine. Initial am crezut ca sunt ciuperci

LUK 1

18.01.2011, 15:51

ce frumoase sunt

Sidy 1

18.01.2011, 15:55

Iaca-ta ca am venit la bunaciunuke astea Cate pot sa iau

Ina 1

18.01.2011, 15:57

aziz 1

18.01.2011, 16:08

foietajul,, salvatoru,, cit de usor si de mare efect poate sa fie umplutura nu mai spunem ne putem juca cum vrem

MotanLaOale 1

18.01.2011, 16:08

bune bune

silvi0ara 1

18.01.2011, 16:31

Sidy,cate vrei.Ca se fac tare usor si daca nu ajunge mai fac.

silvi0ara 1

18.01.2011, 16:32

Aziz,chiar asa,ai multa dreptate.

silvi0ara 1

18.01.2011, 16:32

Fetele va pup.

silvi0ara 1

18.01.2011, 16:32

MotanLaOale,mersi.

Cris2711 1

18.01.2011, 17:50

O bunatate

lia maria 1

18.01.2011, 17:53

ce mult imi plac

mena29 1

18.01.2011, 18:05

Minunat!!!

Rocsi 1

18.01.2011, 19:35

ce faine..cred ca sunt bune

mirela0911 1

18.01.2011, 20:06

am crezut ca-s ciuperci umplute oricum si asa arata foarte bine

MIUTA 1

18.01.2011, 22:00

Ce bine arata

Rahela Velicu 1

25.06.2021, 23:10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Turnulete de dovlecei pane, rosii, parmezan si crema de usturoi