Aperitiv oua umplute cu branza de burduf, in sos de maioneza

de RODIMUR in Aperitive / Garnituri, 10 Apr 2018 | 4665 vizualizari

COMENTARII (25)

Rahela Velicu 1

10.04.2018, 18:22

madi_marin 1

10.04.2018, 18:31

foarte bune!

vasimur 1

10.04.2018, 18:43

RODIMUR 1

10.04.2018, 18:45

Mulțumesc, Mimi!

RODIMUR 1

10.04.2018, 18:45

Mulțumesc frumos, Madi!

Rocsi 1

10.04.2018, 19:24

mirela0911 1

10.04.2018, 19:24

Bune mai sunt!

RODIMUR 1

10.04.2018, 19:26

Mulțumesc, Rocsi!

RODIMUR 1

10.04.2018, 19:27

Așa este, Mirela! Sunt bune și din când în când (măcar de sărbători) le mai preparăm...

katty 1

10.04.2018, 20:03

Delicioase!

RODIMUR 1

10.04.2018, 20:10

Mulțumesc frumos, Katty!

Catalina L 1

10.04.2018, 20:23

ce-mi plac

RODIMUR 1

10.04.2018, 21:11

Mă bucur mult, Cătălina!

Corinuta 1

10.04.2018, 21:32

Ce combinatie! Cu branza de burduf nu am incercat

RODIMUR 1

10.04.2018, 22:32

Mie-mi place și combinația deja clasică...Important este să fie sosul de maioneză, acela-mi place în mod deosebit cu ouăle umplute...

diaconta 1

10.04.2018, 22:34

Interesant.De incercat

RODIMUR 1

10.04.2018, 22:42

Mulțumesc frumos, Claudia!

oanapl 1

11.04.2018, 22:45

Ce idee buna!

RODIMUR 1

11.04.2018, 23:16

Mulțumesc, Oana! Mie mi se pare că astfel, ouăle umplute sunt mai bune...

navidad_2017 1

12.04.2018, 00:02

Ador branza buna de burduf... pe care din pacate n-o gasim prea usor; iar combinatia preparata de Dvs nu poate fi decat DELICIOASA!... si neaparat de incercat! Reteta Dvs ma duce cu gandul la una de oua umplute calde cu sos de maioneza: umplutura se face din galbenusurile sfaramate, Pecorino (sau Parmezan) ras, Ricotta, smantana, ulei (de masline reteta e din sudul Italiei) si pesmet; se umplu ouale "cu varf" si se coc la cuptor la temperatura medie spre mica, pana incepe sa se prelinga (topeasca) umplutura; se servesc fierbinti cu sos maioneza f rece, amestecat cu ceva usturoi si capere. ptr postare si multumiri ptr idee .

RODIMUR 1

12.04.2018, 09:05

Navidad, ce idee interesantă cu ouăle umplute, coapte la cuptor..! Mulțumesc pentru ea, cred că sunt foarte bune! Va veni și vremea să le încerc...Mulțumesc pentru aprecieri și pentru această rețetă deosebită!

dantes 1

13.04.2018, 17:13

Bune!

RODIMUR 1

13.04.2018, 18:10

Mulțumesc frumos, Dante!

elucubratiiculinare 1

16.04.2018, 08:13

ce bun cred ca este

RODIMUR 1

16.04.2018, 08:51

Da, este bun, pentru că gustul brânzei de burduf se armonizează foarte bine cu acela al maionezei cu smântână...! Mulțumesc frumos, Mihaela!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute - romanesti