Aperitiv oua umplute cu branza de burduf, in sos de maioneza

de RODIMUR in Aperitive / Garnituri, 10 Apr 2018 | 4866 vizualizari

COMENTARII (25)

Rahela Velicu 1

10.04.2018, 18:22

madi_marin 1

10.04.2018, 18:31

foarte bune!

vasimur 1

10.04.2018, 18:43

RODIMUR 1

10.04.2018, 18:45

Mulțumesc, Mimi!

RODIMUR 1

10.04.2018, 18:45

Mulțumesc frumos, Madi!

Rocsi 1

10.04.2018, 19:24

mirela0911 1

10.04.2018, 19:24

Bune mai sunt!

RODIMUR 1

10.04.2018, 19:26

Mulțumesc, Rocsi!

RODIMUR 1

10.04.2018, 19:27

Așa este, Mirela! Sunt bune și din când în când (măcar de sărbători) le mai preparăm...

katty 1

10.04.2018, 20:03

Delicioase!

RODIMUR 1

10.04.2018, 20:10

Mulțumesc frumos, Katty!

Catalina L 1

10.04.2018, 20:23

ce-mi plac

RODIMUR 1

10.04.2018, 21:11

Mă bucur mult, Cătălina!

Corinuta 1

10.04.2018, 21:32

Ce combinatie! Cu branza de burduf nu am incercat

RODIMUR 1

10.04.2018, 22:32

Mie-mi place și combinația deja clasică...Important este să fie sosul de maioneză, acela-mi place în mod deosebit cu ouăle umplute...

diaconta 1

10.04.2018, 22:34

Interesant.De incercat

RODIMUR 1

10.04.2018, 22:42

Mulțumesc frumos, Claudia!

oanapl 1

11.04.2018, 22:45

Ce idee buna!

RODIMUR 1

11.04.2018, 23:16

Mulțumesc, Oana! Mie mi se pare că astfel, ouăle umplute sunt mai bune...

navidad_2017 1

12.04.2018, 00:02

Ador branza buna de burduf... pe care din pacate n-o gasim prea usor; iar combinatia preparata de Dvs nu poate fi decat DELICIOASA!... si neaparat de incercat! Reteta Dvs ma duce cu gandul la una de oua umplute calde cu sos de maioneza: umplutura se face din galbenusurile sfaramate, Pecorino (sau Parmezan) ras, Ricotta, smantana, ulei (de masline reteta e din sudul Italiei) si pesmet; se umplu ouale "cu varf" si se coc la cuptor la temperatura medie spre mica, pana incepe sa se prelinga (topeasca) umplutura; se servesc fierbinti cu sos maioneza f rece, amestecat cu ceva usturoi si capere. ptr postare si multumiri ptr idee .

RODIMUR 1

12.04.2018, 09:05

Navidad, ce idee interesantă cu ouăle umplute, coapte la cuptor..! Mulțumesc pentru ea, cred că sunt foarte bune! Va veni și vremea să le încerc...Mulțumesc pentru aprecieri și pentru această rețetă deosebită!

dantes 1

13.04.2018, 17:13

Bune!

RODIMUR 1

13.04.2018, 18:10

Mulțumesc frumos, Dante!

elucubratiiculinare 1

16.04.2018, 08:13

ce bun cred ca este

RODIMUR 1

16.04.2018, 08:51

Da, este bun, pentru că gustul brânzei de burduf se armonizează foarte bine cu acela al maionezei cu smântână...! Mulțumesc frumos, Mihaela!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]