Bietola cu costita de porc

de adasev12 in Mancaruri cu carne, 16 Iun 2011 | 6425 vizualizari

COMENTARII (23)

mihaelaM 1

16.06.2011, 18:12

bietola?sincer nu stiu ce e nu am mancat ,dar dai doar coastele?

adasev12 1

16.06.2011, 18:34

in Ro nici eu nu am mancat, dar aici este la ordinea zilei ( in Italia...) si se serveste i n general ca o salata....

lilik 1

16.06.2011, 20:07

Bine te-am regasit scumpo cum esti???ai nascut???
Bune astea si eu fac,dar cu cartofi si rosii...eu stiu ca e un fel de sfecla fara radacina,face doar frunze

adasev12 1

16.06.2011, 20:23

lilik iubita, te pup...uite n-am nascut inca,astept din clipa in clipa... ...eu nu prea stiam cum sa o gatesc...asa mi-a placut...da, ai dreptate ca seamana frunzele cu cele de sfecla ....pe aici e la moda...

Rocsi 1

16.06.2011, 21:01

ada unde ai plecat pana acum?

kamy 1

16.06.2011, 21:21

bine ai revenit stai putin pe aici si iara dispari nu ma vazut si nu am mancat bietola,dar sigur e buna

Lau 1

16.06.2011, 21:55

place

adasev12 1

16.06.2011, 22:55

rocsi, kamy...va pup fetelor...am avut probleme cu netul...apoi am avut o perioada mai nasoala...si nu prea aveam chef de net....dar acum am revenit in forta! va salut pe toate !

adasev12 1

16.06.2011, 22:56

sufletista....

mihaelar63 1

17.06.2011, 00:26

Cred ca e foarte gustoasa si vitaminizanta
Am si eu un plic de seminte pe care scrie ,, mangold''. Am dat o raita pe net la imagini si am descoperit ca e acelasi lucru cu bietola . Intr-adevar e din familia sfeclei , chiar i se mai spune si sfecla nemteasca .
Maine cand merg la gradina am sa seaman [ spre deosebire de spanac nu face vara samanta rapid ].

adasev12 1

17.06.2011, 08:45

mihaela...eu am vrut sa o traduc in romana , dsar nu mi-a dat nici un rezultat...asa ca am lasat-o cu denumirea italieneasca....aici se gateste simpla, se serveste cu parmigiano...in salate....sincer nu prea aveam idee cum sa o fac....asa am papat-o rapid, ca-mi place....

MotanLaOale 1

17.06.2011, 08:46

RuxyRux 1

17.06.2011, 11:15

Ce culoare superba

MIUTA 1

17.06.2011, 12:22

mamaieelena 1

17.06.2011, 15:50

aspectoasa si cred ca-i si gustoasa

adry88 1

17.06.2011, 15:52

ionela2682 1

17.06.2011, 16:58

Oare ce gust o avea.....! interesanta reteta!

mirela0911 1

17.06.2011, 18:49

o fi buna

adasev12 1

17.06.2011, 21:18

motane, pup
ruxy, mersi si pup
miuta....mersi

adasev12 1

17.06.2011, 21:18

mamaie, e buna, seamana la gust cu spanacul
eduard....

adasev12 1

17.06.2011, 21:19

ionela, cam ca si spanacul...e buna
mirela, este mersi

Bunica 1

20.06.2011, 11:43

Buna rau, dar si costitele......mmmmm !

iulia777 1

24.04.2012, 08:33

bietola inseamna sfecla. barbabietola este sfecla rosie. in acest caz se folosesc numai frunzele. sunt delicioase! pofta mare!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos de usturoi