Biscuiti cu vanilie si scortisoara, la aparatul de goffre

de Merisor in Dulciuri, 30 Ian 2014 | 8021 vizualizari

 

Pentru ca ieri am primit, de la cineva drag sufletului meu, un aparat de facut goffre, azi nu am ezitat si l-am pus in functiune.
Am ales sa fac o reteta de biscuiti si nu una de goffre, pentru ca am mancat de curand la cineva si tare mult mi-au placut.
Ies niste biscuiti sfaramiciosi si foarte aromati.

 

INGREDIENTE

  • 100 gr unt(65 % grasime)
  • 100 ml ulei
  • 100 ml lapte
  • 1 ou
  • 100 gr zahar
  • 1 varf lingurita sare
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 1 lingurita scortisoara
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • 700 gr faina
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu vanilie si scortisoara, la aparatul de goffre:

Amestecam oul cu zaharul, sarea, scortisoara, zaharul vanilat si esenta, apoi adaugam uleiul si untul moale, tinut la temperatura camerei.

Adaugam si laptele rece, apoi incorporam faina amestecata cu praful de copt.

Framantam un aluat tare pe care il lasam la odihnit 30 de minute, apoi il impartim in 6 parti pe care le intindem in forma rotunda dupa dimensiunea aparatului si le coacem cate 5-6 minute pe fiecare.

Sunt foarte buni atat calzi cat si reci!

Baietii mei i-au mancat calzi, unsi cu putina miere.

 

TIPS-URI

1

Se pot orna cu zahar pudra sau se pot lipi intre ei cu diverse creme, dulceata sau ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu vanilie si scortisoara, la aparatul de goffre" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]